Deadpool – İntihar Kralları Geliyor!

deadpool intihar krallari

Kiralık katilimiz Deadpool bu sefer turnayı gözünden vurdu!

JBC Yayıncılık’tan bir Deadpool daha geliyor! Deadpool Marvel Evrenini Öldürüyor ile başlayan süreç sonrası beş harika Deadpool hikayesi okumuştuk. Altıncı sayıyı Deadpool – İntihar Kralları alıyor. Türkçe olarak birinci baskısı bu ay yapılan cildin yazarlığını genellikle televizyondan tanınan Mike Benson üstlenirken çizer koltuğunda The Guardians of Infinity ve Scarlet Spider ile kendinden söz ettiren Carlo Barbieri var. Türkçe çeviriyi bize kazandırsan ise Cenk Könül. Daredevil, Punisher, Örümcek Adam gibi kahramanların Deadpool ile karşılaşmalarına tanık olmak ister misiniz?

Çok konuşmadan sizi tanıtım bülteni ve ön okumaya alalım:

deadpool-intihar-krallariGeveze kiralık katilimiz bir milyon dolarlık bir iş alıyor ancak kısa bir süre sonra, pahalı suikastlar dünyasında kimseye güvenilemeyeceğini yaşayarak öğrenmek zorunda kalıyor! Masum görgü tanıklarını öldürmekle suçlanan Deadpool kendini Punisher’ın hedefinde buluyor. Wade’in şansına omzunda Daredevil formunda bir koruyucu melek konuyor. Peki korkusuz Daredevil yeraltı dünyasının en belalılarına karşı ayakta kalabilecek mi?

Ayrıca: Gel bakalım Deadpool! Pain Factor’ün yeni yarışmacısı sensin – tüm dünyada yasaklanmış durumda olan, tarihin en tartışmalı TV yarışması!

Mike Benson ( Punisher MAX, Moon Knight ) ve Adam Glass ( Luke Cage Noir ) tarafından yazılan, Carlo Barberi ( New Mutants ) ve Shawn Crystal ( Birds of Prey ) tarafından çizilen Deadpool: İntihar Kralları #1-5 sayıları (yani tamamı!) ve Deadpool: Ölüm Oyunları hikayesi bu ciltte toplandı.

JBC Yayıncılık’ın Facebook sayfasında paylaştığı ön okumaya ulaşmak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Bu arada arayıp bulamayanlar için güzel bir haber de verelim. Baskısı tükenen Deadpool – Wade Wilson’ın Savaşı adlı cildin 2. baskısı yapılmış bulunmakta! Yakın zamanda internetten sipariş verebilir, kitapçılarda bulabilirsiniz efendim!