Gölge e-Dergi 100. Sayısıyla Yayında!

golge 100

Her ayın birinde masaüstümüzde olan Gölge e-Dergi’nin 100. sayısı yayımlandı!

Sinema, çizgi roman, edebiyat, röportaj, inceleme gibi birçok içeriği bünyesinde barındıran ve her ayın birinde masaüstümüzdedeki yerini alan Gölge e-Dergi, 100. sayıyı devirdi! Kalabalık bir ekibin bizi beklediği bu sayıda Rıhtım ekibinden isimler de dahil olmak üzere birçok yazar çizer bulunuyor.

Tam 100 ay geçmiş üzerinden. “Yüz” demesi kolay olsa da ardında yatan emek çok büyük ve meşakkatli. Gönüllülük esaslı hayata geçen bu oluşum için birçok isim çaba harcamakta ve artık üç haneye dökülmüş ay sayısıyla birçok okurun gönlünde yer etmiş durumda.

Hatta bakın derginin hemen açılışında yer alan yazısında, sitemiz genel yayın editörü Hazal Çamur neler söylüyor:

100 büyük bir sayı. İddialı bir sayı. Buralara kadar gelebilmiş kişilerin arka planda döktüğü terlerin birikintisinden doğmuş bir adım. Ne ilk, ne de son o adım.

Konuşacağımız, yaratacağımız mecralara dünden daha çok ihtiyacımız var. Yasak, sansür ve ayıbın giderek bir kültürel mirasa dönüştüğü felaket senaryosunda yaşıyoruz. O yüzden Gölge’ye ihtiyacımız var. O yüzden üretmeye, konuşmaya, çizmeye ihtiyacımız var. İş buralara kadar gelmeden ne kadar çok kişiye ulaşsak kârdır.

Dilerseniz gelin, sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri Gölge e-Dergi’nin 100. sayısına alalım. Online okumak için BURAYA, PDF formatında indirip okumak için BURAYA tıklayınız.