Neil Patrick Harris, Talihsiz Serüvenler Dizisi’nde!

talihsiz seruvenler ust

Netflix’in Talihsiz Serüvenler Dizisi, başrolünü buldu!

Bildiğiniz üzere Lemony Snicket’ın (Daniel Handler) tüm dünyada milyonlarca kopya satmış ünlü kitap serisi Talihsiz Serüvenler Dizisi, Netflix tarafından televizyona uyarlanıyor. Geçtiğimiz aylarda projenin yapım sorumlusu ve yönetmeninin kimler olacağını da sizlere duyurmuştuk hatırlayacağınız üzere.

Geçtiğimiz günlerdeyse The Hollywood Reporter sitesinin yaptığı habere göre dizinin başrolü belli oldu: Neil Patrick Harris.

Harris, daha önce serinin sinema uyarlamasında Jim Carrey’nin canlandırdığı Baudelaire kardeşlerin korkunç akrabası Kont Olaf karakterine hayat verecek.

How I Met Your Mother dizisiyle gönüllerde taht kuran başarılı aktörün bu çılgın karaktere nasıl bir yorum getireceği merak konusu tabi. Fakat, aktörün oyunculuk geçmişine ve oynadığı rollere getirdiği abartılı yorumları düşünürsek, ben bu rol için oldukça uygun bir seçim olduğunu düşünüyorum. Öte yandan diğer karakterleri kimlerin canlandıracağı henüz netlik kazanmış değil.

Dizi cephesinde yaşanan bir diğer gelişme ise yapım sorumlusu olan Mark Hudis’in projeden ayrılmış olması. Sebebi henüz bilinmeyen bu sürpriz gelişme umarız dizide olumsuz bir ilerleyişe neden olmaz.

Violet, Klaus ve Sunny Baudelaire adlı üç öksüz kardeşin, ailelerini kaybettikten sonra bir yandan oradan oraya sürüklenirken diğer yandan da miraslarının peşindeki Kont Olaf’la olan mücadelelerini konu alan bu karanlık ve eğlenceli hikaye, beyazperdeye olduğu gibi televizyona da başarılı bir biçimde aktarılabilecek mi, bekleyip göreceğiz.