Delidolu Kitap’tan Harika Ödüllü, Yaratıcı Bir Yarışma!

delidolu-yarisma

Diskdünya ile gönülleri fetheden Delidolu Kitap, şimdi de özel tasarımlı ve adınıza düzenlenmiş bir mühür armağan etmeye hazırlanıyor.

Müjdeyi ilk olarak geçtiğimiz cumartesi gerçekleşen Kayıp Rıhtım Tartışıyor #6’da almıştık. Konuğumuz olan yayınevi genel editörü Ayşegül Utku Günaydın bizlere yarışmadan bahsetmiş ve o özel ödüle sıra geldiğinde heyecanımızı doruk noktasına çıkarmıştı. Dün ise yarışmanın resmi duyurusu gerçekleşti.

John Wyndham’ın daha önce Yankı Yayınevi’nden çıkan kült bilimkurgu eseri Krizalitler, yeniden dilimize kazandırıldı ve bu kitaba özel bir etkinlik söz konusu. Delidolu Kitap’ın kendi özel kapak tasarımınıyla, yepyeni baskısıyla bizlerle olacak kitap için yaratıcılığımızı konuşturacağımız bir yarışma düzenlendi. İlk 5 kişi Krizalitler’i ve kitaba özel olarak tasarlanmış bez çantayı kazanacak. Bitmedi! Çünkü 1. olan kişi tüm bunların yanı sıra, Delidolu tarafından eskitme ahşap kutusunda, adına hazırlanmış bir Ex-Libris, kişisel bir mühür de hediye ediyor!

Artık kitaplarınızın özel tasarım mührünüzle kişiselleşebilir, sizden ödünç alanlara geri getirmeleri konusunda ufak bir hatırlatma görevi görebilir.

Peki yarışmaya nasıl katılınıyor? Hemen aşağıda detaylıca anlatalım:

  1. Şuradaki gönderiyi paylaşmak.
  2. Düz bir paylaşımla bitmiyor iş! Paylaşırken, John Wyndham’ın eseri Krizalitler’de geçen aşağıdaki cümle üstünde düşünüp onu kendi cümlelerinizle yorumlamak.

    Bu, kimse için güzel ve rahat bir dünya değil, özellikle de farklı olanlar için.

  3. Cümleyi yorumlayışınızı #‎krizalitler etiketiyle paylaşmak.

5 kişilik bir sıralama yapacak yayınevi birinciye Krizalitler, kitaba özel bez çanta ve adına hazırlanmış Ex-Libris hediye edecek. Diğer 4 kişi ise kitap ve bez çantanın sahibi olacak!

Son katılım 31 Ocak Pazar. Haydi konuşturun yorumcu ve yaratıcı yanınızı!

Dilerseniz Ayşegül Utku Günaydın’ın konuk olduğu programımızın kaydına da Bölüm 1 ve Bölüm 2 şeklinde bu bağlantılardan ulaşabilirsiniz.