Söylenti: DC Evreni Bir Kez Daha Sıfırlanabilir

dc-new-52-ust

DC Comics evrenindeki tüm çizgi-romanlar “Rebirth” adlı bir hareketle yeniden sıfırlanmanın eşiğinde olabilir.

Yeni 52 serisi başlayalı ve Superman, Batman, Wonder Woman, Flash gibi sevdiğimiz karakterlerin hayatlarında köklü değişiklikler yaratalı sadece dört yıl oldu. Bununla birlikte DC bir kez daha tüm çizgi romanlarını sıfırlamanın eşiğindeymiş gibi görünüyor.

Yayınevinin başındaki en önemli isimlerden ikisi, Jim Lee ve Dan DiDio geçtiğimiz gün Twitter üzerinden aynı anda üzerinde “Rebirth” yazan, hemen ardından da DC Comics ibaresi gelen bir görsel paylaştı.

DC’nin sıkı takipçileri Rebirth kelimesinin yayınevi tarafından daha önce Hal Jordan, Barry Allen gibi karakterleri ölümden döndürmek için kullanıldığını hatırlayacaklardır. Ancak bu kez çok daha büyük bir şeyin eşiğindeymiş gibi görünüyorlar.

Söylentilere bakılırsa yayınevi Yeni 52 serisinin satışlarından memnun değil. Bunda Batman, James Gordon ve Superman gibi karakterlerde gerçekleştirdikleri radikal değişikliklerin okurlar tarafından olumsuz karşılanmasının payı da büyük elbette.

Öte yandan Arrow, Flash, Legends of Tomorrow ve Supergirl dizileri çok büyük bir beğeni topluyor. Aynı şekilde Suicide Squad da benzer bir popülariteye sahip. O yüzden DC’nin Yeni 52’yi tamamen sonlandırıp dizilerdeki karakterleri çizgi-romanlara aktaracağı söyleniyor.

Bunlar sadece dedikodudan ibaret elbette. Emin olduğumuz tek bir şey varsa o da ufukta büyük bir yeniliğin olduğu…