Kutlukhan Kutlu’yla Mad Max Atölyesi

mad-max-ust

Ayrıntı Akademi’nin düzenlediği Film Okuma Atölyeleri’nde sıra Kutlukhan Kutlu eşliğinde Mad Max külliyatında.

Geçtiğimiz aydan beri her hafta sonu düzenlenmekte olan Ayrıntı Akademi Film Okuma Atölyeleri’nde önümüzdeki cumartesi gününün konusu Mad Max serisi olacak. Kutlukhan Kutlu rehberliğinde gerçekleştirilecek olan çalışmada yönetmen George Miller’ın farklı dönemlerde kullandığı çekim ve anlatı tekniklerinin analizi yapılacak.

Atölyenin amacı katılımcıların filmleri farklı bakış açılarından değerlendirebilmesini ve hep gözümüzün önünde olan göndermeleri görebilmesini sağlamak.

Serinin dört filminin de (Mad Max, Mad Max: Road Warrior, Mad Max:Beyond Thunderdome ve Mad Max: Fury Road) değerlendirilmeye tâbi tutulacağı atölye 6 Şubat Cumartesi günü, saat 17:00 – 20:00 arasında Beyoğlu’nda, Ayrıntı Akademi’de gerçekleştirilecek.

Rezervasyonun zorunlu olduğu atölyeye katılım ücreti 60 TL., öğrenci ve öğretmenlere ise 50 TL. Katılımcıların gelmeden önce filmleri izlemeleri tavsiye ediliyor.

Daha fazla bilgi için ayrintiakademi@gmail.com adresine mail atabilir veya (0212) 244 20 42 numaralı telefondan kendilerine ulaşabilirsiniz.