Uncanny Avengers Devam Ediyor

uncanny-avengers-14-banner

Gerekli Şeyler Apocalypse İkizleri’nin ardından çok bekletmeden sıradaki ve üçüncü cilt olan Ragnarok Günleri’ni bizlerle buluşturdu!

Avengers vs. X-Men olaylarından sonra Captain America, Avengers olarak mutantlara karşı iyi ya da kötü olarak etkin bir rol oynayamadıklarını düşünmüştü. Bu bağlamda Scott’ın kardeşinin liderlik ettiği yeni bir takım kurulması ile şimdiye kadar olayların çığrından çıkışını okuduk. (Rogue sağ olsun…)

İkinci ciltte ikizlerin mutantlar ve dünya hakkındaki planlarını, düşüncelerini görmüştük. İkinci cildin bu konuda çok sıkıcı geçtiğini düşünenleriniz olabilir ancak üçüncü cildi okuduğunuzda, olayların nerede bağlandığını gördüğünüzde ağzınız açık kalacak! Marvel’ın son durumlarına baktığımızda Rick Remender’ın çöl ortasında bir vaha yaratmış olduğunu görüyoruz.

Rick Remender’ın yazdığı, Salvador Larroca, Steve McNiven, Daniel Acuna’nın çizgilerle buluşturduğu Uncanny Avengers: Ragnarok Günleri’nın tanıtım bülteni şöyle;

Bir Avenger öldüğünde, bu birçok can kaybının daha ilkidir! Wasp, Grim Reaper’la karşı karşıya geliyor, Scarlet Witch gerçek aşkını itiraf ediyor ve imkânsız bir seçimle karşı karşıya kalıyor. Ve Sunfire ve Rogue, Apocalypse İkizleri’ni tek başlarına yenmek zorundalar – ya da dünyanın sonuna seyirci kalacaklar! Wolverine insanlığın yüzünü kara çıkarıyor, daha fazla Avengers ölüyor, kötü adamlar intikamlarını alıyorlar ve Birlik Ekibi parçalanmış halde kalıyor. İnsanlığın kaderi Thor’un elinde ama Şimşek Tanrısı bile iki Apocalypse’in toplam kudretine karşı koyamayabilir mi? Kötü adamları çağırın çünkü Ragnarok Günleri geldi!

İnternetten sipariş verebilir, yakın zamanda çizgi roman dükkanlarından alabilirsiniz. İyi okumalar efendim!