Bir Sonraki Doctor Who, Maisie Williams Mı Olacak?

maisie-williams-doctor-who-ust

Ünlü aktris Maisie Williams olası bir teklif hâlinde Doctor Who rolünü canlandırmaya sıcak baktığını açıkladı.

Peter Capaldi’nin en az bir sezon daha Doctor Who rolünde oynayacağı kesinleşeli çok oldu. Ama dizinin gidişatını iyi bilen hayranlar daha şimdiden bir sonraki Doctor’un kim olacağına dair çıkarımlarda bulunmaya başladı.

Geçtiğimiz aylarda “Neden bir sonraki Doctor kadın olmasın ki?” sorusuyla bu tartışmalar yepyeni bir boyut kazanmıştı hatırlayacağınız gibi. 80’li yıllarda dizinin yapımcılarından Sydney Newman’ın yeni Doctor’u kadın olarak rejenere etmeyi düşündüğü fikri çıkmıştı hatta ortaya. Şimdiyse kulislerde Game Of Thrones dizisiyle yıldızı parlayan Maisie Williams’ın Zaman Lordu rolüne bürüneceği söyleniyor.

Ünlü aktrisle iletişime geçen The Evening Standart kendisine bu konuyla ilgili görüşlerini sordu ve bakın nasıl bir cevap aldı?

Harika olur ama şu anda elim kolum başka şeylerle bağlı. Kadın bir Doctor’un inanılmaz olacağını düşünüyorum. Bence siyah bir Doctor da inanılmaz olur. Idris Elba’nın hayranıyım, ama eğer rolü kabul etmezse ben alır ve yaparım!

Idris Elba da nereden çıktı diyenlerdenseniz kendisinin Doctor Who rolü için düşünülen isimlerden olduğunu sizler için bir kez daha belirtelim. Ancak Elba şu sıralar Kara Kule filmi için Roland’ı canlandırmakla meşgul. O yüzden dizide rol alması şimdilik zor gözüküyor. Gerçi Doctor Who’nun yeni sezonu da 2017’ye kadar ortalıklarda olmayacak. Yani her an her şey olabilir!

Maisie Williams’ın daha önce de dizide rol aldığını, ancak aynı şeyin Donna/Tennant zamanında Peter Capaldi için de geçerli olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Bu uzay-zaman yolculuğu bir hayli karışık bir hâl almaya başladı doğrusu. Bakalım senaristler nasıl bir karar alacak?