Mary Jane, Yeni Iron Woman Mı Oluyor?

mary-jane-iron-man-ust

Mary Jane Watson, Invincible Iron Man #9’un kapağında Tony Stark’ın demir zırhını kuşanırken görüldü!

Peter Parker’ın eski eşi Mary Jane Watson’ın bir süredir Iron Man için çalıştığını biliyoruz. Hatta bu ikili arasında doğabilecek romantik bir ilişkinin korkusuyla iliklerimize dek titremiştik hep birlikte. Ancak görünen o ki Marvel Comics’in aklında (şimdilik) başka planlar var. Çünkü Iron Man’in dokuzuncu sayısında Mary Jane’i Tony Stark’ın o meşhur zırhını kuşanırken göreceğiz!

Şu an için elimizdeki tek detay yeni sayının kapağından ve onunla birlikte gelen kısacık bir açıklamadan ibaret. Kapak çiziminde MJ ile Tony’nin bir duvarın arkasına sığınıp mermilerden sakındığını görüyor, kızıl saçlı eski modelimizin Iron Man’in zırhını kuşandığını görüyoruz. Görselle gelen açıklama ise şu şekilde:

Tony ve Rhodey, savaş alanının içinde de dışında da çok iyi arkadaştır, ama dostlukları daha önce hiç olmadığı bir şekilde sınanıyor.

Rhodey’den kasıtları Warmachine elbette. Ve aralarındaki kavganın sebebini bilmesek de bu olayın nereye gittiğini gayet iyi biliyoruz: Civil War 2.

Peki bu ne demek? Warmachine bu yaz patlak verecek iç savaşta Captain Marvel’ın yanında yer alacak gibi görünüyor. O zaman MJ de Iron Man’in tarafında mı savaşacak? Ama Spider-man’in, yani eski kocasının da diğer tarafta yer alacağını biliyoruz! Yoksa… Yoksa ikili bu savaşta karşı karşıya mı gelecek? Sorular, sorular…

Civil War 2’ye henüz çok var, ama Invincible Iron Man #9 bu mayıs ayında yurtdışında satışa çıkarak. Mary Jane’in Iron Man kıyafetini kalıcı olarak giyip giymeyeceğini işte asıl o zaman göreceğiz. Takipteyiz.

mary-jane-iron-man-ust