Çizgi Roman Yolculuğu’nun Kötü Kedi Şerafettin’li Bölümünü İzlediniz Mi?

cry kotu kedi serafettin

Çizgi Roman Yolculuğu’nun geçtiğimiz hafta yayınlanan Kötü Kedi Şerafettin’li bölümünü izlediniz mi? Eğer izlemediyseniz, sevin veya sevmeyin, çok şey kaçırıyorsunuz demektir!

Öner S. Biberkökü’nün hazırlayıp sunduğu, belgesel niteliği taşıyan ve severek takip ettiğimiz Çizgi Roman Yolculuğu’nun yeni bölümü geçtiğimiz hafta yayınlandı. Ve bu bölümün konuğu, yine geçtiğimiz haftalarda sinemalarda gösterime girerek olumlu eleştiriler almış Kötü Kedi Şerafettin’in yaratıcısı Bülent Üstün oldu!

Bülent Üstün, çizerlik ve çizgi roman kariyerine nasıl başladığından tutun da Şerafettin’in ortaya çıkışına kadar olan tüm geçmişi detaylı ve sürükleyici bir şekilde anlatırken, çekimler ve hazırlanan kurgu da bir o kadar güzel şekilde anlatıma eşlik ediyor. Ayrıca yine Üstün’ün arkadaşları da bu aşamada farklı gözden bilgiler vererek yaklaşık yarım saatlik videoyu izlemesi oldukça keyifli bir hale getiriyor.

Şerafettin’i okuyun veya okumayın, bu bölümü çok seveceksiniz. Ayrıca bu vesileyle filmi izlememiş olanlara da, bir fırsat tanımasını tavsiye ediyoruz. Her şey bir yana, ülkedeki animasyon kalite çıtasını oldukça yüksek bir seviyeye taşıdığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Sözü daha fazla uzatmadan, sizleri hemen aşağıdaki 10. bölüme davet ediyoruz. Yakında gelecek yeni bölüm tanıtımına ayrıca dikkat! İyi seyirler.