Yenilmez Demir Adam – Stark Parçalandı Çıktı!

020812_ironman

Yenilmez Demir Adam yeni bir ciltle hız kesmeden bizlerle! 

Matt Fraction’ın yazdığı ve Salvador Larroca’nın çizdiği Demir Adam serisinde sıradaki macera: Stark Parçalandı! Hikayenin 4. cildini çoktan çizgi romancılarda bulmak mümkündü ancak çizgi roman dükkanlarının yakınında yaşamayanlar için bu cilt 24 Şubat itibariyle kargolanmaya başlıyor.

Yenilmez Demir Adam’ın 4. cildi Stark Parçalandı da son zamanlarda Türkiye’de de meşhur olmaya başlamış varyant kapak furyasına kapılıyor ve toplam 3 kapak ile piyasaya çıkıyor! Bir çok farklı internet sitesinden alanlarımız için ne yazık ki şansımıza hangisi gelirse demek kalıyor. Ancak istediğiniz kapağı Arkabahçe’nin sitesinden sipariş etmeniz mümkün.

Çevirisini Onur Kaya’nın üstlendiği bu cildin tanıtım yazısı ile kapakları:

Zamanı tükeniyor ve zihni de tükeniyor!

Norman Osborn’a yakalanmamayı becerdi, onu dünya televizyonlarında rezil etti ve süper insanların gizli kimlikleriyle ağzına kadar dolu veritabanını emin ellerde, güvende tuttu.

Ama bütün bunları yaparken neredeyse her şeyini kaybetti; Zırhını. Gücünü. Ve bizzat kendi zihnini. Şimdi, en dibe battığı bu anda, tüm yaşamı parçalara ayrılmış haldeyken ve Asgard Kuşatması kapısının önünde tüm şiddetiyle sürerken, Tony Stark’ı her şeyi kaybetmekten alıkoyacak olan, iradesinden geriye elinde son kalanlar ve Thor, Captain America, War Machine, Black Widow’un da içine dâhil olduğu yoldaşlar takımı.

Normal Kapak

iron-man-4-variant-0

Deadpool Kapak

iron-man-4-variant-1

Doctor Strange Kapak

iron-man-4-variant-2