Justice League Filminin Prodüktörü George Miller Mı?

justice-league-part-one-ust

Mad Max serisinin ünlü yönetmeni George Miller’ın Justice League: Part One filminin kadrosunda yer aldığı ortaya çıktı!

Mad Max: Fury Road’un muazzam başarısının ardından DC’nin yönetmen George Miller’la anlaştığını çok uzuuuun bir zamandır biliyoruz. Ancak önceleri ismi Man Of Steel 2’yle anılmasına rağmen daha sonra bunun bir söylenti olduğu ortaya çıkmış, hatta Miller bu projeyle ilgilenmediğini net bir dille açıklamıştı. O zamandan beri de kendisini DC’nin hangi filminin başında göreceğimiz muallaktaydı.

Derken Miller hiç beklemediğimiz bir yerde, Justice League: Part One filminin kadrosunda prodüktör olarak çıktı! Çekimlerine 11 Nisan 2016’da başlanacağı resmen duyurulan film için şu sıralar Londra’da oyuncu seçimleri yapılıyor ve Acting Auditions adlı sitede yayınlanan duyuruya göre filmin kadrosunda yönetmen Zack Snyder’ın adının yanı sıra George Miller’ın ismi de var.

Listenin aşağılarına bakarsanız Miller’ın yanı sıra filmde yer alacağı kesinleşen Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Superman), Gal Gadot (Wonder Woman), Ray Fisher (Cyborg), The Flash (Ezra Miller) ve Jason Momoa (Aquaman) gibi oyuncuların isimlerini de görebilirsiniz.

George Miller’ın tüm o olumsuz demeçlerine rağmen böyle bir filmle karşımıza çıkması bizleri şaşırttı doğrusu. İnsan onca zamandır bizleri yanlış yönlendirip yönlendirmediğini merak ediyor. Öte yandan henüz ne DC cephesinden ne de Miller’dan konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Bunun bir internet efsanesi mi yoksa gerçek mi olduğu önümüzdeki günlerde kesinlik kazanacaktır diye umuyoruz.

Justice League Part One’ın öngörülen vizyon tarihi 17 Kasım 2017.