Han Solo Kendi Çizgi Roman Serisine Kavuşuyor

han-solo-ust

Marvel Comics, Star Wars evreninin en sevilen karakterlerinden Han Solo ve Wookiee yardımcısı Chewbacca için mini bir çizgi-roman serisi çıkarıyor.

Harrison Ford’un can verdiği, galaksinin en sevilen kaçakçısı unvanını yıllardır kimselere kaptırmayan Han Solo sonunda kendisine özel bir çizgi roman serisine kavuşuyor. Ya da daha doğrusu bir mini seriye. Bugüne dek Princess Leia, Lando, hatta Chewbacca bile kendine özel bir çizgi maceraya sahip olmuş, ancak Solo’nun bu şerefe nail olduğunu bir türlü görememiştik. Bugüne dek…

Entertainment Weekly’de yayınlanan özel habere göre Marjorie Liu ve Mark Brooks ikilisi Marvel Comics için Star Wars: Han Solo adında bir mini seri için kolları sıvamış durumda. Dördüncü ve beşinci filmin arasında geçen olayları konu alacak olan çizgi romanda Han Solo ve Chewbaccca, Dragon Void Run adlı bir uzay yarışına katılmaya çalışacaklar. Ancak Princess Leia onlardan aynı sistemde saklanan bazı casusları da kurtarmalarını istemektedir.

Yani sizin anlayacağınız sağduyusunun sesine kulak vermekle para ve ün kazanmanın arasında kalacak sevgili pilotumuz… her zamanki gibi.

han-solo-marvel

Hazır Star Wars kasırgası tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizde de esiyorken (itirazı olana BİM derim, başka da bir şey demem) bu tarz çizgi romanları bizim de okuma şansımız çok yüksek. O yüzden dileyelim de ortaya güzel bir şey çıksın ve Solo’yla… Solo’yla… daha iyi şartlarda tekrar buluşalım…