J.K. Simmons Komiser Gordon’u Oynayacak!

jk-simmons-gordon

İnanılmaz başarılı J. Jonah Jameson rolüyle gönüllerimizde ayrı bir yere oturan J.K. Simmons şimdi de Justice League filminde Komiser Gordon olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor!

Sam Raimi’nin Spider-man üçlemesinde Peter Parker’ın huysuz mu huysuz, aksi mi aksi, cimri mi cimri patronu J. Jonah Jameson’u hem dış görünüş hem de karakter olarak fevkalade başarılı bir şekilde canlandırmıştı J.K. Simmons. Öyle ki birinin aynı başarıyı elde etmesi çok ama çok zor görünüyor.

The Hollywood Reporter’dan bugün gelen haberlere bakılırsa ünlü oyuncuyu şimdi de bir başka efsanevi çizgi roman karakteri olarak, Batman’in en büyük destekçilerinden Komiser James Gordon rolüyle izleyeceğiz. Nerede mi? Justice League filmlerinin her iki bölümünde de!

Komiser Gordon’un en son The Dark Knight üçlemesinde Gary Oldman tarafından başarıyla beyazperdeye taşındığı düşünülürse J.K. Simmons’ı bir hayli zorlu bir görev bekliyor. Ama bizim kendisine güvenimiz tam.

Bakalım Simpsonların (18 sezon boyunca!) ve Spider-man’in huysuz gazete editörü, Portal 2’nin asabi Cave Johnson’ı Komiser Gordon’un o sakin, soğukkanlı ve mantıklı hâlini nasıl canlandıracak?