Scalped Dizi Oluyor

scalped ust

Dilimize Çizgi Düşler tarafından kazandırılan sevilen çizgi roman Scalped televizyon dizisi olma yolunda ilk somut adımları attı.

DC Comics’in yetişkin kolu Vertigo’dan çıkan Scalped’ı dizileştirme çalışmaları için düğmeye basıldı. The Hollywood Reporter’da yayınlana habere göre WGN America kanalı, dizi için bir deneme bölümü siparişi verdi.

2014’ten beri “geliştirme aşamasında” olduğu bilinen dizinin senaristliğini Doug Jung (Star Trek Beyond), yapımcılığını ise bizzat DC Comics’ten Geoff Johns yapacak.

Günümüz dünyasında geçen çizgi roman bir Red Crow adlı bir Kızılderili şefinin ve FBI ajanı Dash Bad Horse’un etrafında şekilleniyor ve kumardan silahlı çatışmaya, katliamlardan Kızılderili gururuna, ucuz seksten gangster hesaplaşmalarına dek yetişkinlere yönelik, sıra dışı bir serüven sunuyor. Tam dizi filmlik bir konusu var anlayacağınız.

Yurtdışında 2007’den 2012’ye kadar 60 sayı olarak yayınlanan Scalped, son iki yıldır dilimize Çizgi Düşler tarafından Egemen Görçek çevirisiyle kazandırılıyor.