Kara Kule, Jake Chambers’ını Buldu!

jake-chambers copy

Kara Kule filminde Jake Chambers karakterini canlandıracak oyuncu belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde Idris Elba ve Matthew McConaughey’i yıllardır merakla beklenen Kara Kule filminin kadrosuna kattığını resmen açıklayan Sony Pictures, Variety dergisinin haberine göre Jake Chambers karakterine hayat verecek olan aktörü de buldu!

Dünya çapında gerçekleştirilen arama-tarama faaliyetlerinin sonucunda, daha önceleri The Last Kingdom ve Legends gibi TV projelerinde yer almış olan genç aktör Tom Taylor’da karar kılındı.

Jake, serinin takipçilerinin de bildiği gibi hikayede gayet önemli bir rol oynuyor. İlk kez serinin birinci kitabı Silahşor’da karşılaştığımız karakteri ise filmde ne zaman ve ne halde göreceğimiz merak konusu. Bilindiği gibi Stephen King ve yönetmen Nikolaj Arcel geçtiğimiz aylarda yaptıkları bir açıklamada Kara Kule’ye olan yolculuğumuzun ilk kitaptan değil de serinin ortalarından bir yerden başlayacağını duyurmuştu.

17 Şubat 2017’de beyaz perdeye girecek olan Kara Kule filminde silahşorumuz Roland’ı Idris Elba, siyahlı adamımız Randall Flagg’ı ise Matthew McConaughey canladıracak. Henüz kesinlik kazanmasa da Eddie Dean karakteri için Breaking Bad dizisi ile şöhret kazanmış Aaron Paul’un ismi geçmekte. Tabii ki bu henüz bir iddia aşamasında olduğu için kesin konuşmamak gerek.

Bekleyip göreceğiz!