Captain America ve Iron Man’den Ödül Töreninde Parmak Güreşi

chris-robert-ust

Chris Evans ve Robert Downey Jr., Kids’ Choice Awards’ta sahne aldı ve canlı yayında parmak güreşine tutuştu.

Marvel Comics’in en ünlü karakterlerinden ikisine, Captain America ve Iron Man’e hayat veren Chris Evans ile Robert Downey Jr. kozlarını çok yakında beyazperdede paylaşacaklar. Ama ondan önce ilk kapışmayı Nickelodeon tarafından düzenlenen Kids’ Choice Awards 2016’da gerçekleştirdiler. Parmak güreşi usulüyle…

Favori Film Aktörü dalında ödüle aday olan iki oyuncu ödül töreni sırasında birlikte sahneye çıktı. “Bunu şimdi yapmak istediğine emin misin?” diye sordu Chris Evans, rol arkadaşına. “Ah, bunu istiyorum Captain. Tabii eğer bir tavuk değilsen…” diye karşılık verdi RDJ de ona.

Herkes ne yapacaklarını beklerken ikili, başparmaklarına geçirdikleri Captain ve Iron Man şekli verilmiş iki yüksükle kapışmaya başladı ve ortaya insanı ister istemez gülümseten bir sahne çıktı.

Favori Film Aktörü Ödülü’nü ne Evans ne de RDJ aldı belki ama geceyi damgalarını vuranlar kesinlikle onlar oldu. Ödül ise Daddy’s Home (Babalar Savaşıyor) filminin yıldızı Will Ferrell’e gitti.

Bunun yanı sıra çocukların oylarıyla seçilen Favori Film Ödülü’nü Star Wars: Force Awakens, Favori Aile Programı Ödülü’nü The Muppet Show, Favori Animasyon Filmi Ödülünü’yse Hotel Transylvania 2 aldı.