Iron Man 4 Olmayacak Gibi…

rdj-iron-man

Robert Downey Jr., yakın gelecekteki planları arasında Iron Man 4’ün görünmediğini açıkladı.

Robert Downey Jr., geçtiğimiz günlerde USA Today’e verdiği bir röportajda Iron Man 4 filmiyle ilgili şu an itibariyle hiçbir hazırlık olmadığını söyledi, lakin ünlü oyuncu Captain America: Civil War filmini de dört gözle beklediğini belirtmeden geçmedi.

Iron Man 4 seçeneklerimiz arasında yok, ancak Captain America: Civil War bir bakıma benim küçük Iron Man 4’üm olacak. Tabii sonra her şey bildiğimiz şekline dönecek. Avengers’ın gök gürültüsü duyulduğundaysa diğer her şey yolun kenarına çekilecek.

Böylece ünlü aktör hakkında çokça iddia dolaşmakta olan Avengers: Infinity War filmlerinde yer alacağını da bir bakıma doğrulamış olmakla kalmadı, ama aynı zamanda da Iron Man solo filmlerinin gerçekleşme ihtimalinin çok çok düşük olduğunu belirtmiş oldu.

Bildiğiniz gibi ilk filmi 2008 yılında beyaz perdeye giren Iron Man üçlemesi kısa zamanda çok büyük bir sevgi kazanmış ve yapımcılarına önemli miktarda para kazandırmıştı. Seriye ve karaktere olan bu büyük ilgi sayesinde Robert Downey Jr.’ın Tony Stark ile olan işinin henüz bitmediği ve onu 6 Mayıs 2016 tarihinde beyaz perdeye girecek olan Captain America: Civil War filminin haricinde diğer Marvel filmlerinde de göreceğimiz kesin gibi duruyor.