“Gwenom” Gerçek Oluyor!

gwenom-banner

Spider-Gwen ve Gwenpool’dan sonra sırada Gwenom var!

Spider-Gwen’in çizeri Robbi Rodriguez, daha önce Guardians of Knowhere #1’in alternatif kapaklarından birinde boy gösteren, Gwen Stacy/Venom karışımı Gwenom’un kendi çizgi romanına kavuştuğunu müjdeledi. Rodriguez, Newsarama ekibine verdiği bir demeçte neşeyle “Gwenom geliyor!” demiş.

Marvel daha bu yorumu onaylamamışken Rodriguez aynı ekibe yayımcının bu fikri daha yeni onayladığını, hikaye örgüsünün orijinalinden biraz daha düşük tonda olacağını da söylemiş.

Rodriguez’in bu karakter için umudu çok büyük çünkü görünüşe bakılırsa sanatçının çizgi roman endüstrisine kattığı son iş bu olabilir.

https://twitter.com/RobbiRodriguez/status/711755977985564672?ref_src=twsrc%5Etfw

(C2E2’de masaya uğrayan herkese teşekkür ederim, ayrıca siz gençler emeklilik duyurumu iyi karşıladığınız için de memnun oldum.)

Gelecekteki “eğlencesine” bazı işler için hala kapıyı açık bırakırken kendisi açıkça artık başka profesyonel uğraşlara yönelecek. “Güzel vakit geçirdik…” diyor Rodriguez hayranlarına.

Gwenom’un hikayesi Rodriguez, Jason Latour ve Rico Renzi üçlüsünün birlikte çalışmasından doğacak. Sanatçıya göre mevcut Spider-Women crossover olayı tamamlandıktan sonra ekip bu işe başlayacak.