Yerli Fantastik “Ruhkurtaran” Raflarda

ruhkurtaran-ust

Genç yazarlarımızdan Kubilayhan Yalçın’ın ikinci kitabı Ruhkurtaran raflardaki yerini aldı.

Daha önce 2453: Alınyazıcı adlı kitabıyla Türk fantastik edebiyat dünyasına merhaba diyen Kubilayhan Yalçın, tıpkı ilk eserinde olduğu gibi yine üç hikâyeden oluşan yeni öykü kitabıyla bizlerle.

Ülkemizde geçen fantastik ve bilimkurgu hikâyeleri yazmasıyla tanınan yazarın bu kitabında yer alan hikâyeler ve arka kapak yazısı şöyle:

ruhkurtaran-kapakKubilayhan Yalçın, üç uzun öyküsünü okurlara sunuyor.

Ruhkurtaran: 1977 yılında, Ağrı Dağı’nın zirvesinde, “gemisiz ve tufansız” bir Nuh gibi ortaya çıkan, Kanlı 1 Mayıs ve 12 Eylül darbesini önceden haber veren bir zaman pilotu… Zaman Terbiyecisi ve Yıldız Bekçisi gibi unvanlarla anılan bir Kont.

Anarko: Kaburga kemiklerinde anahtar şeklinde bir kemik taşıyan kız! Dev bir orak ve bir çekiçle, kurbanlarının “üçüncü gözünü” çalan bir avcı…

Lunatik: Tanrısıyla arasında duran “hayvanı” ıslah etmeye çalışan bir kurt adam. James Bond romanlarının kendisiyle konuştuğuna inanan, Iron Maiden hayranı bir medyum. Beden parçaları ve ruh kalıntılarından paranormal terör orduları yaratan eski bir THKO’cu.

Ve diğerleri…

Mavi Kalem Yayınevi’nde çıkan 200 sayfalık kitabın editörlüğünü Esen Altınel üstleniyor. Ruhkurtaran’a tüm kitapçılardan ve dijital satış mağazalarından ulaşabilirsiniz.