Doctor Who’nun Yeni Yardımcısı Belli Oldu

doctor-who-pearl-mackie

Doctor Who’nun gelecek sezonunda Zaman Lordu’na eşlik edecek isim Pearl Mackie olarak açıkladı.

Dizinin hayranlarıyla yıldızı bir türlü barışmayan Clara emekli edildiğinden beri BBC’nin efsanevi dizisi Doctor Who’nun gelecek sezonunda sıra dışı kahramanımıza kimin eşlik edeceği bir süredir merak konusuydu. Neyse ki dün gece kendisi kısa bir videoyla tanıtıldı ve adına gelecek denen dingildeyen zamanzingoyla ilgili bir bilinmeyen daha çözülmüş oldu!

Hem televizyondan hem de kanalın Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre önümüzdeki sezon Doctor’a eşlik edecek isim olarak Pearl Mackie’yi izleyeceğiz. Bill adında enerjik ve esprili bir karakteri canlandıracağı dışında henüz kendisiyle ilgili pek fazla şey bilmiyoruz ne yazık ki. Ama umarız izleyicilerin çabucak benimseyeceği ve izlemekten keyif duyacağı biri olur.

Peter Capaldi, Mackie için şu sözleri sarf etti:

Harika bir canlılığı ve cazibesi olan, çok çok iyi bir aktris. Bize katılması TARDIS’e canlılık getirecek.

Pearl Mackie ise heyecanını şu sözlerle tarif etti:

Peter Capaldi o kadar harika bir aktör ve Doctor’u öyle çılgın ve muhteşem bir karakter ki hem onu hem de Bill’i uzay ve zamanda ne gibi maceraların beklediğini görmek için sabırsızlanıyorum. Seçmelerde senaryoyu okurken Bill’in hınzır biri olduğunu düşündüm. Harika bir şekilde yazılmış, havalı, güçlü ve zeki biri. İçindeki bir parça da geek’lik nedeniyle de azıcık korunmasız. Ona hayat vermek ve dizi boyunca nasıl geliştiğini görmek için sabırsızlanıyorum.

Doctor Who’nun onuncu sezonu 2017’nin bahar aylarında bizlerle olacak.