Boerue’nün Desteğinize İhtiyacı Var!

boeure-ust-1

Türk yapımı Şamanik Bilimkurgu animasyonu Boerue’nün bağış kampanyasında son 17 gün! Ancak şu an için toplanan rakam ne yazık ki yetersiz.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haftalarda bir grup enerjik arkadaşımızın kendi çabalarıyla tasarladığı Boerue (Börü) adlı şamanik bilimkurgu animasyonunu sizlere tanıtmıştık.

Kickstarter üzerinden sürdürülen kampanya bugün itibariyle son 17 gününe girdi. Üstelik hem yurt içinde hem de yurt dışında oldukça olumlu tepkiler aldı. Hatta Kickstarter ekibi tarafından “Sevdiğimiz Projeler” kapsamına bile alındı.

Bununla birlikte, 800’den fazla destekçisi bulunmasına rağmen Boerue hedefine ulaşmaktan hâlâ çok uzak. Bunun sebebiyse bağış miktarlarının %80’inin sadece 1 veya 10 dolar yardımda bulunması.

Eğer siz de tüm dünyaya gururla sergileyebileceğimiz, köklerimizden, “bizden” bir yapım olan bu projenin gerçeğe dönüşmesini istiyorsanız bağış miktarınızı buradan arttırarak,  1 dolar (2,80 TL) yerine 10 dolar (28 TL) vererek veya daha fazla bağışta bulunarak katkıda bulunabilirsiniz.

Desteğinizi esirgememeniz, bu haberi ve projeyi herkese yaymanız dileklerimizle…

Türkçe fragman:

Nasıl bağış yaparım?: