LeBron James’li Space Jam 2 Yolda!

lebron-space-jam-2-ust

Space Jam 2, uzun süredir dönen dedikoduların ardından gerçeğe dönüşme yolunda ilk somut adımları attı.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre, Hızlı ve Öfkeli (The Fast and The Furious) 3-6 filmlerini yöneten ve şu an sıralar Star Trek Beyond üzerinde çalışan James Lin, Space Jam 2’nin yönetmenliğini üstlenmek için görüşmelere başladı.

Filmin senaryosunu ise başka projelerde de Lin ile birlikte çalışan Andrew Dodge’un yazması planlanıyor.

Bildiğiniz gibi ünlü NBA oyuncusu LeBron James bu filmde yer almak istediğini çok uzun bir süredir dile getiriyordu. Hatta 2015 Nostalji Senesi dosyamızda bu konuya bizler de değinmiştik. Anlaşılan rüyaları(mız) nihayet gerçek olacak!

LeBron James geçen sene Amy Schumer’ın Trainwreck adlı filminde kendisi olarak yer almış ve çok beğenilmişti. Aynı performansı ilki 1996 yılında çekilen ve Michael Jordan’ı baş rolde büyük bir keyifle seyrettiğimiz filmin ikincisinde de gösterirse, çocukluğumuzun efsanesi Space Jam’in kalbimizdeki yerinin daha da büyüyeceğini tahmin ediyoruz.

Ayrıca ilk filmde Charles Barkley, Shawn Bradley, Patrick Ewing, Larry Bird gibi gerçek NBA yıldızlarını gördüğümüz düşünülürse, bu filmde de dönemimizin yıldızlarını görmeyi ummak yanlış olmaz. İlk filmin sürprizi olan Bill Murray’i görür müyüz bilemeyiz, ama görürsek harika bir performans sergileyeceğinden de şüphemiz yok.

Filmin şu an için LeBron James ve Looney Tunes karakterlerinden başka oyuncusu ve çıkış tarihi belli değil.