Anime Gösterimlerinde Sıra Dördüncü Filmde

mangAnime-turkiye-anime-gosterim-ve-atolyeleri-ust

mangaAnime Türkiye sitesinin her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği anime film gösterimleri mayıs ayında dördüncüsüyle devam ediyor.

Her ayın ikinci cumartesi günü anime gösterimlerine devam eden mangAnime Türkiye sitesinin bu ayki gösterimi bir aksiyon ve korku klasiği olan Ninja Scroll.

mangAnime -turkiye-ninja-scrollEtkinlik dizisinde her ay önemli bir anime film klasiği gösteriliyor ve ardından da çözümlemesi yapılıyor. Atölye bölümlerinde filmlerin yapımından konularına, temalarından hikayelerine, karakterlerinden çeşitli ayrıntılarına dek bahsediliyor ve ortaya da eğlenceli sohbetler çıkıyor.

Etkinliklerin tüm sinema ve anime meraklılarına açık ve ücretsiz olduğunu ve etkinliğe katılanlar arasından bir kişinin, Kuzgun Çizgiromanevi’nin hediyesi olan bir Türkçe manga seti kazanacağını da hatırlatmakta yarar var.

14 Mayıs Cumartesi günü, Tasarım Atölyesi Kadıköy’de düzenlenecek olan gösterim 13.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek ve Japonca seslendirmeli, Türkçe altyazılı olarak izleyiciyle buluşacak.

Haziran ayının ikinci cumartesi günü gösterilecek anime ise Escaflowne.

Etkinliğin Facebook sayfası için buraya tıklayabilirsiniz. Katılacak arkadaşlara şimdiden iyi seyirler diliyoruz!