60 Kelimelik Fantastik Öyküler E-Kitabı Yayında

fantastik-ust

Frpnet ve Kayıp Rıhtım ortaklığıyla düzenlediğimiz yarışmamızda dereceye giren ve son elemelere kalan öyküleri bir araya topladığımız e-kitabımız sizlerle.

Söz verdiğimiz üzere geçen hafta sonuçlanan 60 Kelimelik Fantastik Öykü Yarışmamızda hem ilk üçe girme hem de son elemelere kalma başarısını gösteren hikâyeleri sizlere sunuyoruz sevgili takipçilerimiz.

Bildiğiniz gibi jürimiz 6 kişiden oluşuyordu. Doğal olarak da her birinin kendi favorileri vardı. Her ne kadar daha önceki duyurumuzda ilk 10 öyküye yer vereceğimizi belirtsek de gönlümüz razı gelmedi ve son elemeye kalan her öyküyü kattık e-kitabımızın içine. Böyle toplamda 23 öykü oldu.

Bitmedi! Bir de üstüne iki farklı kapak düzenledik e-kitabımız için. Dahası, PDF formatında sunduğumuz dosyamızı dilerseniz çıktısını alıp mecmua boyutlarında kitaplaştırabileceğiniz şekilde tasarladık. E-kitabımızı buradan, alternatif kapaklı hâlini de buradan indirebilirsiniz.

Öykünüz derlemede yer almıyorsa üzülmeyin lütfen. Her birinizin katılımı bizler için çok değerliydi. Hepinize gösterdiğiniz yoğun ilgi için teşekkürler.