Marvel Kahramanları, Pelüş Oyuncaklarıyla Omuz Omuza!

marvel-tsum-tsum-ust

Marvel Comics’in ünlü karakterleri, pelüş oyuncaklarıyla birlikte yepyeni bir süper kahraman ekibi kurdu. (Neee?!)

Marvel Comics cephesi uzun zamandır duyduğumuz en tuhaf, en acayip çizgi-roman konseptine imza atmak üzere. Nerdist’in haberine göre, son yıllarda epey popüler olan Marvel Tsum Tsum’un pelüş oyuncakları, çizgi-roman evrenindeki orijinalleriyle bir araya gelerek kötülüklere karşı beraber savaşacakları bir süper kahraman ekibi oluşturacaklar!

Yahu iyi güzel de Tsum Tsum da ne?” diyorsanız ünlü karakterlerin sosis şeklindeki pelüş oyuncakları olarak özetleyebiliriz kendilerini. İlk önce bir mobil oyun olarak ortaya çıkan, daha sonrasındaysa gerçek bir oyunca olan ve aklınıza gelebilecek her tür ünlü karaktere dönüştürülen Tsum Tsum’lar yurtdışında çılgınlık derecesinde popüler. Ki o çılgınlığın ve popülerliğin ulaştığı sınırları bu haberde de görüyorsunuz zaten.

marvel-tsum-tsum-1

Senaryosunu Jacob Chabot’un, çizimleriniyse David Baldeon’un gerçekleştireceği bu dört sayılık mini macerada pofidik Tsum Tsum’lar bir şekilde kendilerini dünyada buluyorlar ve çok geçmeden gerçek hâlleriyle karşılaşıyorlar. Ama bir sorun var! Tsum Tsum’lar kendilerinin gerçek, süper kahramanların ise sahte olduğunu düşünüyor.

Marvel Tsum Tsum #1’in ilk sayısı ağustos ayından itibaren raflardaki yerini alacak. İlk kapağı hazır bile. Tsum Tsum Ant-Man’e binen Ant-Man’e, Tsum Tsum Venom ile Tsum Tsum Hulk’a dikkat… (Ne dedim ben?)

marvel-tsum-tsum