Kusursuz Serisi, İlk Kitabıyla Raflarda!

kusursuz-kacis-ust

Özlem Dokuyucu’nun Wattpad üzerinde yazdığı fantastik kurgu ve bilimkurgu türlerini içeren “Kusursuz” serisinin ilk kitabı KAÇIŞ, Kent Kitap etiketiyle raflardaki yerini aldı.

Kitabın kapak arkası yazısı şöyle:

kusursuz-kacis“New York Araştırma Merkezi’nden bir bilim adamı, çok sayıda “tasarım bebek” oluşturarak Dünya’nın bundan böyle çok daha yaşanılası, huzur ve refah dolu, her türlü hastalık ve felâketten uzak bir yer olmasını istiyor. Ama işler umduğu gibi gitmiyor. Tasarım bebekler beklenilen cennetten çok, kâbus dolu bir Dünya kuruyorlar.

İnsan nüfusunun büyük bir bölümünü yok ettikten sonra, hayatta kalanlarla birlikte Dünya üzerinde yaşanan zamanı değiştiriyorlar. 2000’li yılların Dünya’sı, artık 250 milyon yıl önceki Pangaea ve gelecekteki Dünya ile birleşiyor. Kıtalar üçe ayrılırken, geçmişte yaşayan canlılar da yeniden gün yüzüne çıkıyor.

Peki, insanların ne yapması gerek? Yeniden Milenyum Dünyası’na dönmek mümkün mü? Cyra ve yanındakiler bu soruların cevabını bulmak için canla başla çalışıyorlar. Tükenmeye yüz tutmuş insan soyunu, yeniden güçlendirmek ve egemen kılmak için her yolu deniyorlar.”

Özlem Dokuyucu kimdir?

Özlem Dokuyucu, 1990 yılında Ankara’da doğdu. Pamukkale ve Ankara Üniversitesi’nde eğitim gördü. İlkokul yıllarında şiirler ve kısa öyküler yazan yazarın, mitoloji ve dünya dilleri üzerine özel bir ilgisi vardır.

Bir haber sitesinde rastladığı Genetik Bilimi ve tıptaki gelişmeleri içeren bir haberden sonra, kitabının kurgusunu oluşturdu ve dört kitaplık bir seriyi oluşturan Kusursuz’u yazmaya başladı.

Hâlen Wattpad’de öykülerine devam eden yazar, Fantastik ve Bilimkurgu Edebiyatı dalında yazmaya devam ediyor.