Thor: Ragnarok’un Oyuncu Kadrosunda Sürpriz İsimler Var

Chris-Hemsworth-Thor-Ragnarok

Thor: Ragnarok’un oyuncu kadrosunun yayımlanması hem bazı dedikoduları doğruladı, hem de sürpriz isimleri ortaya çıkardı.

Cate Blanchett’ın Marvel evrenine dahil olacağına yönelik uzun süredir süren dedikodular, açıklanan listeyle doğrulanmış oldu. Galadriel rolüyle akıllarımızda unutulmaz bir yer edinen oyuncuyu, Thor: Ragnarok filminde Asgard’ın ölüm tanrıçası Hela rolünde seyredeceğiz.

Yine Yüzüklerin Efendisi filmlerinde Eomer rolüyle takdir toplamış ve 2012 yılında Dredd filminde Judge Dredd olarak seyrettiğimiz Karl Urban ise, Thor’un karanlık ve baltalı versiyonu diyebileceğimiz Skurge rolüyle karşımızda olacak.

Creed filminde Bianca rolünde seyrettiğimiz Tessa Thompson’ı ise, Thor: Ragnorak’ta Valkyrie olarak görme şansını yakalayacağız.

Bir diğer sürpriz isim olan Jeff Goldblum ise The Grandmaster rolüyle karşımızda olacak. The Grandmaster’ın Marvel evreninde önemli yer tutan “Elders of the Universe”ün bir parçası olduğunu düşünürsek, bunun epey önemli bir olduğunu da söyleyebiliriz.

Ayrıca Mark Ruffalo’yu yine bu filmde de Hulk olarak seyredeceğiz.

Thor: Ragnarok’un 3 Kasım 2017’de gösterime girmesi planlanıyor.