Michael Keaton, Örümcek Adam’a Katılabilir!

keaton-vulture

Ünlü aktör Michael Keaton, Spider-Man: Homecoming filminde Akbaba rolüyle karşımıza çıkabilir.

Marvel ve Sony, Spider-Man: Homecoming (Örümcek Adam: Yuvaya Dönüş) filminin olay örgüsünü ve karakterlerini bizlerden bir sır gibi saklarken filmde yer alacak oyunculara dair haberler bir bir elimize ulaşmaya devam ediyor.

2014 yılında Birdman filmindeki rolüyle en iyi erkek oyuncu dalında Oscar ödülüne aday gösterilen ve Tim Burton’ın 1989 tarihli Batman’inde Bruce Wayne/Batman karakterine de hayat vermiş olan ünlü aktör Michael Keaton’ın yeni Örümcek Adam filminde yer alması için yapılan görüşmeler son aşamada! Ünlü aktörün Örümcek Adam’ın en büyük azılı düşmanlarından Vulture’ı yani nam-ı diğer Akbaba’yı canlandırması bekleniyor.

Stan Lee tarafından 1963 yılında yaratılan ve ilk olarak Amazing Spider-Man serisinde karşımıza çıkan Akbaba karakteri aynı zamanda Örümcek Adam’ın azılı düşmanlarının ilklerinden biri olma özelliğiyle ön plana çıkıyor.

Henüz kesinleşmese de gelişmelere bakılırsa Michael Keaton artık Örümcek Adam’da diyebiliriz. Böylelikle ünlü aktör, Örümcek Adam’a Captain America: Civil War filminin ardından bir kez daha hayat verecek olan Tom Holland’ın, May Hala’yı canlandıracak Marisa Tomei’nin ve tabii ki Tony Stark rolünde Robert Downey Jr.’ın yer alacağı filmin kadrosuna katılmış bulunuyor.

Senaryosunu John Francis Daley ve Jonathan Goldstein’ın yazdığı filmin yönetmeni John Watts olacak.

Filmin 7 Temmuz 2017 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.