Murat Başekim’in Yeni Romanı “Karanlık Çağ” Çıktı!

karanlik-cag-ust

Demir Dövme Öyküleri ve Hayal Et Hikayeleri’nden sonra, Murat Başekim bu defa bir romanla karşımıza çıkıyor: “Karanlık Çağ

FABİSAD GİO Ödülleri 2015 En İyi Roman Ödülü’nü “İskit” adlı romanıyla kazanarak roman türünde de kendini ispatlayan Murat Başekim’in tarihi serüveni hepimizi heyecanlandırmaya yetti.

Bu tarih soslu romanda bizleri 776 yılının Frank İmparatorluğu’na götüren Başekim okurlarını korkunç bir sırra ve tehlikeli bir serüvene davet ediyor!

Gelin Karanlık Çağ’ın tanıtım bültenine hep birlikte göz atalım:

Kış 776.
Carolus Magnus Şarlman’ın demir zırhlı Frank İmparatorluğu Batı’da kılıç kudretiyle yükselirken kıtaya murat-basekim-karanlik-cagtutunmaya çalışan Emeviler son bir saldırı başlatır.

Doğu ve Batı arasında sıkışmış, pişmanlıklarla dolu bir adam. Karanlık bir entrika. Korkunç bir sır. Tehlikeli bir serüven.

Ve de…
Ama dur! Sinsi tasarılarımı burada açıklamamı beklemiyorsun herhalde, değil mi ey kardeşim? Eminim sen, bu kitabın budala kahramanından daha akıllısındır. Sürprizlerimi bozacak ve şeytani planımı bir kitabın arka kapağında ifşa edecek değilim. Kitaplardan nefret ederim. Ama eğer bizimle gelmekte ısrarlıysan ve gizlenmiş olanı öğrenmek istiyorsan sıkı tutun. Çünkü kurallar değişecek…

Şafakta yola çıkıyoruz. Zırhlan!

Olasık Yayınları’ndan çıkan Karanlık Çağ’a tüm fiziki ve sanal kitapçılardan ulaşabilirsiniz. Okuru bol olsun!