Daredevil’ın Üçüncü Sezonu Gecikecek!

daredevil-3-sezon

Marvel ve Netflix‘in başarılı iş birliğiyle ortaya çıkan Daredevil dizisinin üçüncü sezonu beklediğimizden daha geç gelecek, ama sebebi üzücü olmaktan epey uzak!

Çizgi romanları takip edenlerin bileceği gibi Daredevil, The Defenders adlı ekibe dahil. Defenders‘ın diğer üyeleri olan Jessica Jones kendi dizisine sahip (ve başrolde Krysten Ritter oynuyor). Ekibin diğer iki üyesinden biri olan Jessica’nın dizisinde de Mike Colter tarafından Luke Cage‘in dizisi şu an çekim aşamasında. Ekibin son üyesi olan Iron Fist ise, Game of Thrones‘taki Loras Tyrell rolüyle tanıdığımız Finn Jones tarafından canlandırılacak ve onun dizisi de henüz yapım aşamasında.

Dolayısıyla, dört Defenders karakterinin de kendine ait dizisi olması, bir Defenders için de beklenti yaratmıştı. Marvel da bu diziyi 2017 yılında yayınlamayı istiyor ve bu yüzden hem Daredevil’ın üçüncü sezonunu, hem de Jessica Jones’un ikinci sezonunu Defenders’ın arkasına atmayı planlıyorlar. Yani Daredevil dizisinin gecikmesi onu göremeyeceğimiz değil, diğer kahramanlarla birlikte göreceğimiz anlamına geliyor. Zaten Netflix yöneticisi Ted Sarandos‘un “6 ayda bir Marvel uyarlaması” yönünde verdiği söz de, korkmamız gereken bir durum olmadığını ortaya koyar nitelikte.

thedefenders1

Daredevil dizisinin yaratıcısı Drew Goddard‘ın ve yönetici yapımcılar Doug Petrie ve Marco Ramirez‘in de The Defenders dizisine dahil olduğu yönündeki haberler de içimizi rahatlatıp heyecanımızı arttırmaya yetiyor.

Daredevil‘ın ikinci sezonunda muhteşem bir Punisher performansı sergileyen ve bunun üzerine kendi dizisine kavuşan Jon Bernthal’ı da Defenders‘ta görebilecek miyiz bilmiyoruz, ama görmek istediğimiz kesin.