Bloodshot ve Harbinger’ın Yeni Sayıları Raflarda

harbinger-savaslari-ust

Büyülü Dükkan, Valiant’ın sevilen çizgi romanları Bloodshot ve Harbinger’ı dilimize kazandırmaya kaldığı yerden devam ediyor.

Bilindik süper kahraman çizgi romanlarının arasından anti-kahramanlarıyla başarıyla sıyrılan ve takip edilmeyi hak eden iki sıra dışı seri Bloodshot ve Harbinger, Büyülü Dükkan’ın özenli çalışmalarıyla raflardaki yerini almaya devam ediyor.

Bloodshot 3’le birlikte aynı zamanda iki çizgi romanın birbirine bağlandığı ve işlerin iyice çığırından çıktığı Harbinger Savaşları’na da başlamış oluyoruz.

Bloodshot 3 – Harbinger Savaşları

bloodshot-3Bloodshot Las Vegas’ın çöllerinde, Rising Spirit Projesi’nin en tehlikeli firarileri ile biraraya geldi. Fakat Harbingers Savaşları onları çepeçevre sardığında, süper güçlere sahip çocukları iyilik için savaşan bir kuvvet haline getirmeyi başarabilecek mi? Yoksa çoktan yitirilmiş durumdalar mı? Bloodshot, RSP ve Harbinger Vakfı’nın karşıt kuvvetleri, Valiant Evreni’nin daha önce hiç tanık olmadığı büyük bir savaş için dört bir yanını sardığında, bu soruların cevaplarını zor yoldan öğrenmek durumunda kalacak…

Beğenilen yazar Duane Swierczynski (Birds of Prey) ve efsanevi çizer Barry Kitson’un (The Amazing Spider-Man) hayat verdiği Bloodshot #10-13 sayıları bu ciltte toplanıyor. Valiant’ın en sert aksiyonunu barındıran ilk ortak hikâyeye ve silahı… hayır, askeri… hayır, kahramanı baştan tanımlayan bu yepyeni maceraya balıklama dalma fırsatı.

Harbinger Savaşları – Özel Albüm

harbinger-savaslariValiant’ın ilk çapraz-öyküsü, Harbinger Savaşları başlıyor! Disiplinsiz, deneyimsiz ve eğitimsiz yirmiden fazla insanüstü çocuk çok gizli bir araştırma tesisinden kaçıp Vegas yoluna düştü. Bloodshot, Toyo Harada ve Asiler bu kovalamacaya katıldığında, Valiant Evreni bu ilk topyekûn insanüstü hesaplaşmaya hazır olacak mı? Vegas’ta olan, Vegas’ta kalmayıp Valiant Evreni’ni bir anda yok edebilir!

Başarılı yazarlar Joshua Dysart (Harbinger) & Duane Swierczynski (Bloodshot) ve çizerler Clayton Henry (Archer & Armstrong), Pere Pérez (Aquaman), Clayton Crain’in (Carnage) yarattığı HARBINGER SAVAŞLARI #1-4 fasiküllerini bir araya getiren ciltte, Valiant Evreni’nin en büyük kahramanlarının ilk kez çakıştığı bu epik öyküye tanık olun!

Bloodshot 3’ün çevirisi Cenk Könül’e, Harbinger Savaşları özel albümünün çevirisiyse Sinan Okan’a ait. Her iki cilt de Büyülü Dükkan etiketiyle okurlarıyla buluşmaya hazır. Keyfili okumalar dileriz…