Pacific Rim’in Arkasındaki Ekipten Bir Bilimkurgu Seri Katil Dizisi Geliyor

del_toro_beacham

Pacific Rim’in yazarı Travis Beacham ve yönetmeni Guillermo del Toro bu sefer de bir bilimkurgu dizisi için bir araya geliyor! Carnival Row (Karnaval Gezisi) adı verilen dizinin pilot bölümünü ise Amazon satın aldı bile!

Carnival Row, gelecekte, 18. yüzyıl Londra’sına benzeyen Burgue adındaki bir şehirde geçiyor. İnsanlar ve başka yaratıkların yaşadığı bu şehirde bir seri katil serbest kalır ve olaylar gelişir.

Dizi, Beacham’ın 11 yıl önce Holywood’a sattığı Killing on Carnival Row (Karnaval Gezisinde Cinayet) isimli senaryo temel alınarak yazılmış. Rene Echeverria’ın yürütücülüğünü üstlendiği dizide del Doro ve Beacham da yapımcı olarak yer alacaklar. Beacham, uzun yıllardan sonra senaryosunun çekiliyor olmasını Twitter hesabından şöyle kutladı:

Bayanlar baylar, sonunda bu sözleri söylemek benim için bir zevk: Carnival Row için yeşil ışık yakıldı. Artık gerçekleşiyor.

On bir yıl, arkadaşlar. Ve hem endüstrideki hem de dışarıdaki hayranlara kocaman teşekkür ediyorum. Proje bunca zamandır onların sevgisi sayesinde hayatta kaldı.