Blade Runner 2’nin Ekibi Gittikçe Güzelleşiyor

Blade-Runner

Bilim kurgu klasiği olan Blade Runner filminin ikincisinde oynayacak yeni oyuncular açıklandıkça, filme yönelik beklentilerimiz de katlanarak artmaya devam ediyor!

Harrison Ford‘un tekrar Rick Deckard karakterini canlandıracağı ve yanında da Ryan Gosling‘i göreceğimiz açıklandığında beklentilerimiz zaten ziyadesiyle yükselmişti. Ekibe, House of Cards dizisinde harika bir performans sergileyen Robin Wright da katılınca ise beklentilerimiz iyice çığırından çıkmıştı.

Daha sonra ekibe Ana de Armas, Sylvia Hoekes ve Carla Juri gibi isimlerin yanında aslen bir WWE yıldızı olan Dave Bautista da katılmış ve kast da gittikçe ilginç hale gelmişti.

Son olaraksa, AMC‘nin “Halt and Catch Fire” dizisiyle büyük takdir toplayan ve Marslı (The Martian)’da seyretmiş olduğumuz Mackenzie Davis‘in film ekibine katıldığı açıklandı.

Ridley Scott tarafından yönetilen ilk filmden birkaç on yıl sonrasını konu alan ikinci filmin senaryosunu Hampton Fancher ve Michael Green yazıyor ve yine Philip K. Dick‘in “Android’ler Elektrikli Koyun Düşler mi?” romanından ilham alıyorlar. Bu kez yönetmen koltuğunda oturan isimse Denis Villeneuve.

Warner Bros., filmi 6 Ekim 2017‘de gösterime sokmayı planlıyor.