in

Yeni “Hey Arnold!” Filmi Adım Adım Geliyor!

Nickelodeon, çok sevilen yapımı Hey Arnold’u izleyicisiyle tekrar buluşturmaya hazırlanırken, film ile alakalı bilgiler hız kesmeden elimize ulaşmaya devam ediyor. Variety’nin yaptığı habere göre 2017 yılında yayınlanması planlanan televizyon filminin adı Hey Arnold: The Jungle Movie olarak belirlendi!

yeni Hey Arnold! filmi
- Reklam -
- Reklam -

Yapılan açıklamalara göre, merakla beklenen yapım orijinal dizinin 2004 yılında bıraktığı yerden hikâyeyi devralıp olay örgüsündeki belirsiz noktaları ve hala daha cevaplanmayı bekleyen sorularımızı açıklığa kavuşturacak. Arnold’un kayıp ailesiyle alakalı da önemli bilgilere ulaşacağız!

Buna ek olarak, Helga’yı seslendiren Francesca Marie Smith ve Phoebe’yi seslendiren Andi McAffee ve daha nicesi gibi eski dizinin karakterlerine hayat vermiş sanatçıların büyük çoğunluğu bu televizyon filmi için tekrar işin başına dönecek. Ancak filmin yapım ekibi, 2004 yılından bu yana iyice büyümüş, serpilmiş ve yetişkinliğe adım atmış olan eski seslendirme kadrosu o yetişkin sesleriyle yaşı küçük karakterleri seslendiremeyeceği için tabii olarak çocuk karakterleri seslendirmek üzere yeni sanatçılarda karar kıldı. İşte buna göre Mason Vale Cotton başkarakterimiz Arnold’u seslendirirken, Arnold’un en iyi arkadaşı Gerald’ı ise Lil’ P-Nut mahlaslı rap müzik sanatçısı Benjamin Flores seslendirecek. Ayrıca, Arnold ve Gerald’ın orijinal seslendiricilerini de birtakım yan rollerde dinleme fırsatına erişeceğiz.

hey arnold

- Reklam -

Diğer yandan, Nickelodeon’un içerik geliştirme bölümü kıdemli başkan yardımcısı Chris Viscardi geçtiğimiz günlerde film ekibiyle alakalı şu umut dolu sözleri sarf etti:

Nickelodeon’un tarihindeki en kıymetli çizgi filmlerden birine hayat vermiş olan ses sanatçılarına sahip olduğumuz için çok talihliyiz. Ses ekibi ‘Hey Arnold’ evreninin çok önemli bir parçasını oluşturmakta ve biz de tamamı ile yeni bir nesil bu karakterleri televizyon filminde dinleyeceği için bayağı heyecanlıyız.”

- Reklam -

Asıl olarak tam tamına 22 yıl önce yani 1994 yılında başlayıp 2004 yılında sona ermiş olan dizinin 2017 versiyonunun senaryo yazarlığını Nickelodeon Animasyon Stüdyolarının kıdemli isimlerinden ve halihazırda orijinal dizinin de yazarı olan Craig Bartlett yapacak.

Kesin yayın tarihi henüz bilinmese de filmin 2017 yılı içerisinde izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

Burak Demir

1996, Giresun. Üniversite eğitimimi Boğaziçi Üniversitesi Batı Dilleri ve Edebiyatları bölümünde sürdürmekteyim. Fantastik edebiyata -belki de sadece “edebiyata”- karşı olan ilgim 9 yaşındayken Harry Potter ile başladı. Altıncı sınıftayken doğum günümde annem tarafından verilen harçlıklarla aldığım “Hobbit” kitabı sayesinde, hayatımın odak noktasında bulunan dilbilim, tarih, folklor ve edebiyat alanlarına ilgimin oluşmasında en büyük rolü oynamış büyük yazar J.R.R. Tolkien ile tanıştım. Kayıp Rıhtım’a yazdığım yazılarla az da olsa katkı sağlamaya gayret etmekteyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

inceleme pusova

Kayıp Rıhtım İnceliyor – “Pusova”

dunyanin en eski kutuphanesi

Dünyanın En Eski Kütüphanesi Ziyarete Açıldı