in

Roland Emmerich, “Stargate”te Başa Dönmeyi Düşünüyor

Roland Emmerich, yeni Stargate filmi ile serinin öncül hikâyelerini beyaz perdeye taşımayı planlıyor. Ünlü bilimkurgu serisinde yeni projeler yolda.

Roland Emmerich, Stargate Film
- Reklam -
- Reklam -

Bir süredir Stargate serisini devam ettirmek istediği konuşulan yönetmen Roland Emmerich, filmi kaldığı yerden devam ettirmek yerine öncesinde yaşanan olayları beyaz perdeye taşımayı amaçladığını açıkladı.

Ünlü yönetmen Roland Emmerich’in 1994 yılında gösterime giren bilimkurgu filmi Stargate’in devamını çekmek istediğiyle ilgili dedikodular sonunda dedikodu olmaktan çıktı. Ancak sanılanın aksine yeni film bir devam çalışması olmayacak.

Roland Emmerich, Stargate

- Reklam -

Son filmi Independence Day: Resurgence’ın yapımcısı Dean Devlin ile birlikte basına açıklamalar yapan Emmerich, Stargate projesine de değindi. Variety’de yer alan habere göre, ikili yeni filmin de üzerinde çalışıyor. İkilinin açıklamalarına göre, Stargate filminin senaryosunu Resurgence’in senaristleri James A. Woods ve Nicolas Wright kaleme alacaklar.

- Reklam -

Roland Emmerich, Stargate Serisine Geri Dönmeyi Planlıyor

1994 yılında Stargate projesine üçleme yapma hayaliyle başlayan ikili, bu fikri halen sürdürüyorlar. Ancak bunca yıl sonra seriye devam etmek yerine, her şeye yeniden başlayıp bir üçleme çekmeye daha sıcak bakıyorlar. Yeni üçlemenin, filmden sonra çıkan dizilerden etkilenmeyeceğini ancak onlara paralel olaylar içereceğini belirten ikili, seriyi yine “Yıldız Geçidi”nin bulunduğu andan itibaren başlatmayı planlıyor.

Oyuncuları ve çıkış tarihi için şimdilik erken olsa da, günümüz çekim teknikleriyle hazırlanacak iyi bütçeli bir Stargate üçlemesinin güzel olmasını bekleyebiliriz.

Türker Beşe

Müzmin arkeolog adayı. 4 yaşında atari oynamakla başlayan oyunculuk macerası şiddetle devam etmektedir. Okuma zevki günden güne değişmekle birlikte, tuhaf kurgu, büyülü gerçeklik ve tekinsiz korkudan aldığı keyfi hiçbir türden alamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Orphan Black 5. sezon final

Orphan Black 5. Sezon ile Final Yapıyor

Emerald City Dizisi

Emerald City Dizisi ile İlgili Gelişmeler Heyecan Yaratıyor