Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - bahadir

Sayfa: [1]
1
Yayınevleri Soru Hattı / Ynt: İthaki Yayınları Soru Hattı
« : 25 Kasım 2017, 12:11:45 »
Merhabalar, öncelikle sıkı bir İthaki takipçisi olduğumu söylemeliyim. Aldığım ve almayı planladığım kitapların %60'ı İthaki basımı. Ailecek beğenerek takip ediyoruz :)

1- Bilim Kurgu serinizde yayınlanan 2001: Bir Uzay Efsanesinin devam kitapları da yayınlanacak mı?
2- Aynı şekilde Joe Haldeman'ın Bitmeyen Savaş'ın devam kitapları yayınlanacak mı?

Seri kitaplar tamamlanmadan okuyamıyorum. Dune serisi ile beraber beklettiğim kitaplar bunlar. Çok bekler miyim acaba? :)

çok teşekkür ederim.

2
Vakıf Serisi / Ynt: Vakıf Serisi Okuma Rehberi
« : 29 Ağustos 2016, 18:46:17 »
Verminaard'a da danışarak İmparatorluk serisi haricinde verdiği listeye uygun olarak vakıf ve robot serilerini okudum ve son kitap Vakıf İleri'ye bugün başlıyorum. Vakıf Kurulurken'i yeni bitirmiş biri olarak söylüyorum, seriye sakın bu kitapla başlamayın. Robot serisini okumadan bu kitaptan aynı keyfi alamazsınız ayrıca bu kitabı okursanız Robot serisinin sonunu az çok öğreniyorsunuz. Tavsiyem Listeye kesinlikle uyun

3
Vakıf Serisi / Ynt: Vakıf Serisi Okuma Rehberi
« : 16 Mayıs 2016, 21:16:10 »
1) Vakıf
2) Vakıf ve İmparatorluk
3) İkinci Vakıf
4) Vakıf'ın Sınırı
5) Ölü Gezegen
6) Güneşin Tanrıları
7) Şafağın Robotları
8) Kurtarıcı
9) Vakıf ve Dünya
10) Vakıf Kurulurken
11) Vakıf İleri
Kolay gelsin...

Merhaba,
Çok fazla yerde, çok fazla kişiden baktım en çok tavsiye edilen sıralama bu gibi. Bende bu sıralamaya göre okumaya başladım kitapları. Hatta Ölü Gezegen'i sahaflarda bulamadığım için 1 aydır kitap okuyamadım. En son bugün Şafağın Robotları'nı buldum.

Ancak, sizden bir sonraki VeRMiNaaRD'ın mesajında genişletilmiş sıralama aklımı karıştırdı. Sanırım Sonsuzluğun Sonu'nu alıp, sonrasında Ben Robot'tan devam etmeli. Seriyi bitirmek baya meşakatli olacak gibi, bir de kitaplar hiç bir yerde yok, cebi de zorluyor :)


Sayfa: [1]