Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - sting321

Sayfa: [1]
1
Tartışma Platformu / Fantastik Irk Yaratmak
« : 01 Mayıs 2014, 19:23:04 »
Her evren yaratmaya yeltendiğimde başımı ağrıtan yegane konu : Irklar.Tolkienvari olmayacak, yok şu-bu gibi olmayacak özgün olacak. Benim de idealim bu fakat ben bu konuda hep zorlanırım. Bu konuyla ilgili bir tavsiyesi olan var mı? Mesela hangi mitolojileri incelemem ve hangi kaynakları okumam gerekir?
Teşekkürler...

2
Tartışma Platformu / Yeni Bir Hikaye Yazıyorum...
« : 23 Kasım 2013, 20:54:11 »
Merhabalar,ben fantastik türde yoğrulmuş bir roman yazmaya başlıyorum. Öyküm steampunk türüne benzetilebilir ama fantastiğe daha yakın.Bir evren düşünün.Bildiğiniz,fantastik bir evren.Bu gayet normal ve benzer örneklere sıkça rastlıyoruz ama bu evrende benim orta çağdan aktardığım birtakım şeyler var.Mesela savaş topu. Ama tüfekler vesaire bulunmayacak.Teknolojik yenilikler savaş topu benzeri olacak (savaş topuyla sınırlandırabildim çünkü şuan aklımda tek o var). Hal böyle olunca büyü ile ne yapsam bilemedim. Elf sınıfının olmaması gerektiğini düşünüyorum, fakat cüceler ve insanlar kesinlikle bulunacak. Özellikle gemi savaşlarına tam 16. yüzyıl süsü koymak istiyorum. Fakat en önemlisi; kitabın kendine özgü olmasını istiyorum. Birkaç ırk da kendim yaratıp eklemem mantık olur gibi.
Önerilerinizi bekliyorum...Sizce böyle bir öykü nasıl olur?
Not: şuan sadece evren oluşturuyorum.


Sayfa: [1]