Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - ChameLeon

Sayfa: [1]
1
Yıkım - Enkazlarda Yaşamak / Ynt: Adelberd Otylia
« : 25 Mart 2011, 16:30:34 »
Haberi duyunca çok heycanlanıyorum.Aceleyle kalkıyorum.Telefonu kapatmadan cebime koyup kafenin tezgahına yediğim sandviçin parasından fazlasını koyarak kafeden cıkıyorum.Adamın sesinden ve arkadaki inleme seslerinden durumun ciddiyetinin farkına varıyorum.Kafeden çıkmasına çıkıyorum ama aklımda bir sürü soru var.Gözüm açık bir eczana arıyor ve hızlı adımlarla söylenen adrese doğru ilerliyorum.

2
İsim / Soyisim*:Adelberd Otylia
Millet*:Alman
Yaş*:28
Fiziksel Görünüş*:Gözlüklü , sarışın , uzun saçlı ,zeki görünümlü sol ayağı aksayan orta düzeyde bir vücuda sahip bir insan.
Özgeçmiş*:Geçmişinde terör örgütleriyle çalışmış gerillalar ve terör örgütüne çalışan kişilerle iyi ilşkiler kurmuştur.Mesleğinin verdiği kazanımlar sayesinde terör örgütüne büyük faydalar sağlamıştır.
Başlangıç Yeri*:Madrid/Akdeniz Birliği
Meslek:Eski Doktor

Opsiyonel Seçenekler

Zorluk Seviyesi: Kolay

Doğaüstü Olaylar: Evet

Oyuncularla Etkileşim: Evet

Oyuna kabul edilmiştir.

3
Düşler Limanı / Ynt: Affedilmeyen
« : 11 Şubat 2011, 23:35:32 »
Akıcı ve gayet duygusal bir parçaymış.. Bizimle paylaştığın için teşekkürler.. Daha ayrıntılı eleştirileri benden profesyonellere bırakıyorum :)

Sayfa: [1]