Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - salvorhardin

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8
61
Oyunlar / Ynt: Steam ve Diğer Platformlar - Son Haberler!
« : 11 Haziran 2015, 20:24:58 »
Geçmiş olsun :(
Bilgi için teşekkürler, İhsan abi.
Spoiler: Göster

62
Sinema / Ynt: Christopher Lee’yi Kaybettik!
« : 11 Haziran 2015, 17:39:47 »
Daha geçen doğum gününü kutluyordu :( Daha çok seneler yaşar diyordum. Kötü oldum şimdi :(
Güç seninle olsun, Count Dooku.

63
Oyunlar / Ynt: Genel Oyun Tartışmaları
« : 11 Haziran 2015, 09:57:20 »
Yayınlanalı biraz oluyor ama belki görmeyenler vardır , Total War : Warhammer'ın oyun içi ekran görüntüleri muazzam . İnşallah son çıkan oyunlardaki gereksiz , bir işe yaramayan diplomasi sistemini geliştirip ,Warhammer dünyasının politik sistemine uyarlarlarsa çok iyi olur .

http://store.steampowered.com/app/364360/
Trailer eskilerden Warhammer: Dark Omen' i anımsattı bana :)

64
Oyunlar / Ynt: Genel Oyun Tartışmaları
« : 03 Haziran 2015, 20:48:49 »
Aman aman fallout geliyor. Oleyyy be! 4 kez izledim trailer' i. Brotherhood of Steel bekle beni!

65
Liman Kütüphanesi / Ynt: En Son Hangi Kitabı Aldınız?
« : 28 Mayıs 2015, 19:14:08 »
Brian Herbert & Kevin J. Anderson " Corrino Hanedanı". Proloq (türkçesini bilmiyorum açıkcası, ingilizce de yazmak istemedim) kitapları bitti bitecek. The Spice must flow :)

66
Nereden buluyorsunuz bu konuları? :D
Orada olmaya çalışacağım :)

67
salvorhardin sözlüğümüz olsun bu başlıkta :D. Sıkışınca joker hakkı olarak onu çağıralım, ehehehe.
Bana uyar :)

68
Azerbaycan vatandaşı katıla bilir mi? :D

69
9 Mayıs tarihli yayınımızın kayıtları aşağıdadır. Biraz geç paylaşıyorum kusura bakılmasın :).

Konu neydi peki? Edebiyat Aracılığıyla Karşıt Olana Ulaşmak

Kısım 1

Kısım 2

Ayrıca,

Maalesef bu hafta yayın yapamayacağım :/. Bu haftaki yayınımızın konusu da belliydi, fakat hafta benim için çok yorucu geçiyor. O nedenle yayınmıza haftaya devam edeceğiz.

Kayıtlar için teşekkür ederim. Maalesef katılamadım geçen hafta. :( Konu da güzelmiş her zamanki gibi. Neyse artık, 23 mayıs yayınına şimdiden planımı yapayım en iyisi. :)

70
Bu yayın kaçmaz. :) Orada olmaya çalışacağım.

71
Bu hafta yoğunluktan dolayı katılamadım. :( Neyse ki, kayıtlar var. Bir ara vakit bulup dinlemem lazım. Gıybet var mıydı? :)

72
Kurgu İskelesi / Ynt: Çok Bilinmeyenli Bir Denklem
« : 11 Nisan 2015, 14:16:32 »
Son cümleleri okuduktan sonra artık devamını dört gözle bekliyorum. Tebrik ederim, başarılı bir giriş olmuş.

73
Oyunlar / Ynt: The Witcher 3: Wild Hunt
« : 10 Nisan 2015, 16:24:30 »
Yaklaşık 5-10 dakika önce Official Gameplay Trailer geldi hanım, koş!

https://www.youtube.com/watch?v=nYwe_WHARdc

İyice heyecanlanıyoruz ama. Gün geçmiyor ki, yeni bilgiler gelmesin :)
Bu arada gözünüze çarptı mı bilmiyorum. Grafikler kısılmış önceki videolara göre. Belki bana öyle gelmiştir.
Bir de oyunda maşallah hikaye bir yana dursun tonlarca şey var yapılacak. İlla oyun başında 100+ saat geçir diyorlar :D

74
Oyunlar / Ynt: Oyun Önerisi?
« : 10 Nisan 2015, 15:54:40 »
Elder Scrolls şahsi fikrimce hikaye olarak çok derin bir oyun. Saatlarce lore okuduğumu, "acaba şu dwemer' ler nerde arkadaş?" dediğimi hatırlıyorum :D
Online oyunlar oynamak sizin için uygunsa, bir kaç önerim olabilir. Guild Wars 2 ilk önerim, ama iyi bir sistem istiyor, fiyatı da tuzlu gelebilir. Fakat b2p, yani tek seferlik para ödüyorsunuz. MMORPG türünde, güzel ve hoş bir oyun. Şimdilerde yeniliklerle nasıl olmuştur bilemem, fakat 1 sene önce keyif alarak oynamıştım arkadaşlarımla.

Ücretsiz olarak Path of Exile var. O Diablo ruhundan gelen güzel bir oyun. Skill tree beni benden almıştı :D Düşük sistemde bile çalışır.

Portal 1 oyunu için öyle ahım şahım sisteme gerek yok. Sıkıntı çekeceğinizi düşünmüyorum. Eğer denemek isterseniz oyunu ben steam' den share yaparım sizinle, beğenirseniz alırsınız :)

Gelelim moba türüne :D Açıkcası pek tavsiye etmem. Şunu saatlerce dota oynayan birisi olarak söylüyorum, ciddi bir vakit kaybı. Kaptırıp gidiyorsunuz. Fakat bu türde kesinlikle deneyin diyeceğim Smite oyunu var. Çeşitli mitolojilerden esinlenmesi ve diğer oyunlara göre farklı oynanışı ile beni büyülemişti. Orta bir sistemde oynayabilirsiniz.

Kart oyunlarını ve de WoW evrenini seven biriyseniz Hearthstone: Heroes of Warcraft güzel bir oyun. Alışması biraz zaman alsa da, alıştıktan sonra ciddi bir keyif veriyor.

Önerilerime bir kaç oyunla devam ediyim hazır yazmışken :)
Dishonored var mesela. Steampunk (Cyberpunk değil. Sağ olsun fırtınakıran söyledi, hep Deus Ex ile karıştırıyorum şunu) havasında güzel bir action rpg (türünü yalnış söylüyor olabilirim). Hikayesi de gayet güzel, oynamaktan zevk alacağınız bir oyun. İnceleme daha iyi bir fikir verir size: http://www.merlininkazani.com/Dishonored-oyun_inceleme-56028p1.html

Dragon Age: Origins (diğer oyunlarını pek tavsiye etmem) oyununu önerebilirim. Gerek hikayesi, gerekse oynanışını, gerekse de müzikleri olsun sevdiyim bir oyun. İşin içine fantastik öğeler de girince tadından yenmiyor :) İnceleme: http://www.merlininkazani.com/Dragon_Age_Origins-oyun_inceleme-3445p1.html

Bende ayrı bir yeri olan Fallout' u yazmıyorum, illa birisi yazacaktır :D

Not. İmla kurallarında ciddi bir sıkıntım var :( Bu da türkçemin ana dilim olmamasından kaynaklanıyor herhalde. Okuduğum kitaplar ve sosyal medyada okuduklarım ile anca buraya kadar :)

75
Oyunlar / Ynt: Oyun Önerisi?
« : 10 Nisan 2015, 12:46:54 »
Vakit çok almasın diyorsanız rpg' lerden uzak durun derim. Yoksa şurayı da geçeyim, aman şu hancıyla da konuşayım derken vakit su olup gidiyor :D

Son zamanlar oynadığım bir kaç oyunu önere bilirim.
Portal 1 ilk önerim; değişik, eğlenceli, kısa ve de güzel müzikleri olsun oynanış olsun çok güzel bir oyun. İnceleme: http://www.merlininkazani.com/Portal-oyun_inceleme-2608p1.html

Daha sonra Trine 1&2 önere bilirim; muhteşem hikaye, müzik ve insanı içine çeken bir atmosferi var. Kesinlikle denemelisiniz :) İnceleme konusu: http://www.merlininkazani.com/Trine-inceleme-3312p1.html

Eğer yok şöyle uzun ve derince bir hikayesi, evreni olsun derseniz bu konuda tek bir önerim var; Elder Scrolls evreni. Ama ömrünüzden günler, haftalar, aylar çala bilir. Dikkat edin :)

Ha bir de Baldur's Gate var ("her şeyin teorisi" gibi bir şey :D ), henüz oynamadığım bir oyun. Ve evet forum üyelerinin "Nasıl ya? Ayıp ayıp" sözlerini hakediyorum :D Umarım kısa zamanda alır, oynarım.
Not. Okumayı kolaylaştırmak adına arada boşluk bıraktım. Forum kurallarına aykırı değildir umarım.

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8