Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Baal Sarrus

Sayfa: 1 ... 4 5 [6]
76
"Şşş!" Adam gözleriyle gösterdiği yere baktı ve yanındaki arkadaşını dürtüp orayı gösterdi.

"Hmm, onların buralarda olduğuna dair söylentiler dolaşıyordu, doğruymuş demek." diye fısıldadı sarı saçlı arkadaşı. Sonra sana doğru döndü. "İsmin ne?"

77
Silahın olması gereken yer boştu. Ancak bir ses duymuş olacaklar ki, brahmin arabasını sürenlerden zenci olan arkasına baktı ve seni gördü. "Hah! Uyandın demek." dedi alçak sesle.

Spoiler: Göster

Şu anda olması garip olmaz mı? Hafızası kaybolmuş bir şekilde tanımadığın bir zenci ve beyazın brahmin arabası arkasında uyandın. Adamlar almıştır bence? :)

78
Bir şey, ıslak burnunu yüzüne sürüyor ve kokluyordu Eddie'nin. Daha gözlerini açamamıştı ama, rüzgarın kemikleri titretecek kadar tekinsiz bir şekilde uğuldadığı boş sokaklarda, bu cehennem dünyasında bayılmış bir kişinin isteyebileceği son şeylerden biriydi bu herhalde.

79
Eddie, gözlerinin karardığını fark etti bir anda. Hafifçe başı dönüyordu. Bir anda kendini sert zeminde buldu. Gözleri kapanmadan önce gördüğü son şey, düştüğünü fark etmeden uzaklaşan Brahmin arabasıydı.

Spoiler: Göster
mit'in hasta olması nedeniyle, böyle bir ayırma yöntemi izlemeyi daha uygun gördüm. İkiniz bir gün buluşacaksınız tekrardan ancak o gün bugün değil. :) mit geldiğinde oynamaya buradan devam etsin. Yeni uyandığın ve kafanda bir boğukluk olduğundan adamın düştüğünü filan fark etmiyorsun, böyle derin bir kuyuya atılmış bir taş gibi sesi, uzakta. Bunu betimlemeye katmadım, karakterinin hissi olduğu için senin katman daha uygun olabilir diye düşündüm. :)

80
İlk gördüğü şey, adamın, solundaki binada bir şeyler fark ettiği oldu. Ardından gördü onu. garip bir şekilde parlayan bir vücuda sahipti, sağı da kıllı gibi... Karanlıkta pek gözükmüyordu ancak o lazer gibi, tek ve dik bakan kırmızı göz aklına kazındı. Onları takip ediyordu.

"Salağın biriydi, iyi olmuş. Bu arada, Ceasar ölmüş diye bir hikaye çıktı ortalıkta!"

Kısa bir sessizlik oldu. "Saçmalama, Ceasar ölseydi Legion şu anda dağılmış ve orada burada küçük çatışmalar çıkaran çapulculara dönüşmüştü."

81
Gıcırdayan, rahatsız bir tahta at arabası içinde gibiydi. Üstü açıktı ve bu ortamı oldukça soğuk hale getiriyordu elbette. Bir örtünün üstündeydi ancak pek önemli olduğunu sanmıyordu bunun, çünkü altındaki şeyler bir kaya kadar sertti.

"Johnny New Vegas'da öldürülmüş. Oradaki bir kumarhanede hile yapmaya çalışmış salak." dedi sert bir ses.

Bu sırada, Jack, gökdelenleri fark etti. Büyük bir şehrin ortasında, bir kaç Brahmin tarafından çekilen bir at arabasının arkasında olduğunu anladı. Ve diğerlerinin fark etmediği bir şey fark ettiğine emindi; çünkü binaların karanlığının içinden bakan bir, büyük kırmızı göz hiç de dost canlısı gözükmüyordu.

82
"Ya? Ben de ghoulların Kızıl Kuleye çıkmaya çalıştıklarını duydum. Shanley kafalarını bir güzel doğramış." Ses kalındı, zenci sesi gibiydi esasında o değişik tınının her damlasını taşıyordu.

Eddie yavaşça gözlerini araladı, çok az ışık vardı. Ancak küçük bir esinti. Küçük bir tahta at arabasının arkasındaki sert bazı şeylerin üzerine serilmiş bir örtünün üzerinde yattığını fark etti. Bacakları soğuktan tutulmuştu.

Yanında bir adamın daha yattığını fark etmişti, ancak o hala uyuyordu sandığı kadarıyla.

"Peki Johnny?" dedi diğer adam, sesi kalın olan adama. Eddie, o adamların bu garip yük arabasının başında olduklarını tahmin etti. Henüz kafasını kaldıramamıştı.


Spoiler: Göster
İki not var. Birincisi, rol yapma sırası yok. Yani dövüşler dahil olmak üzere sıra beklemeye gerek yok. Ancak beklemek akıllıca olur tabi. :) İkincisi, mit geldiğin anda karakterini uyandırabilirsin.

Son olarak Madcap bir tane Perception atışı yapsın. :)

83
Zar Atmak

Yanıtla butonuna bastıktan sonra, orada alıntı tuşunun iki sağındaki zar tuşuna tıklayın sonra gereken kodu girin. Her turda eğer zar atılması gerekiyorsa spoiler içinde yazacağım, zar atışını da aynen spoiler içinde yapın. :)

Spoiler: Göster
[roll*]1d6[*/roll]

Yaparsanız bir tane altı kenarlı zar atacaktır. Sonuç:

This dice roll has been tampered with!
Yuvarlandı 1d6 : 1, toplam 1


[roll*]2d12+5[*/roll]

Yaparsanız 2 tane 12 kenarlı zar atacak ve her birine 5 ekleyecektir. Sonuç:

This dice roll has been tampered with!
Yuvarlandı 2d12+5 : 12, 10 + 5, toplam 27


[roll*]2d20<10[*/roll]

Yaparsanız, 10'dan küçükleri kabul edecektir sadece. Sonuç:

This dice roll has been tampered with!
Yuvarlandı 2d20<10 : 7, 16, toplam 7


[roll*]2d20>10[*/roll]

Yaparsanız 10'dan büyükleri kabul edecektir sadece. sonuç:

This dice roll has been tampered with!
Yuvarlandı 2d20>10 : 4, 7, toplam 0



Eğer size Str + Melee atışı yapın dediysem, Str sayınız kadar d10 atıp, üzerine melee sayısını + olarak ekleyin. Her durumda, belirli sayıdan yukarı olanlar başarılı olacak. Onları ben belirteceğim iz atışı yaptıktan sonra zaten. :)

Sayfa: 1 ... 4 5 [6]