Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Eisrie Noctem Orissa

Sayfa: 1 2 [3]
31
Kurgu İskelesi / Ynt: Kaydet
« : 22 Aralık 2013, 18:31:32 »
Diliniz oldukça sade ve etkileyici bence. Elinize sağlık. Gerçekten çok beğendim ben.

32
Tartışma Platformu / Ynt: Fantastik Konu
« : 20 Aralık 2013, 14:44:20 »
Öncelikle oku. Farklı türler ve farklı yazarlar. Hatta ne okuduğunun bile bir önemi yok diyebilirim. Başlarda kimse özgün olamaz ama zamanla ve sen kendini geliştirdikçe ortaya özgün şeyler çıkar. Kimseye sorma. Nasıl istiyorsan öyle yaz. Saçmalasan da sorun değil hatta dibine kadar saçmala. Kim söylemişti şuan hatırlamıyorum ama ünlü bir yazarın bir sözü vardı.
"Dünyada ki en çöplük şeyi yazmakta özgürsün."

33
Tartışma Platformu / Ynt: Hikayede Dil
« : 20 Aralık 2013, 14:38:16 »
Ben derim ki farklı farklı türler ve yazarlar okuyun. Bu sizi sadece dil konusunda değil diğer bir çok konuda da geliştirecektir.Bir tavsiye daha; örneğin bir hikayenizi yazdıktan sonra kurduğunuz cümleler üzerine biraz düşünün. Bunu nasıl başka bir şekilde ifade edebilirim ya da bunu ifade ederken acaba gereksiz bir kelime kullanmış mıyım? Gereksiz kelime varsa da düşünmeden silin. Yararı olacaktır :)

34
Yazmayı planladığım kitap dünya içinde dünyayı barındırıyor diyebilirim. İç içe geçmiş farklı diyarlar. Kaderleri bir şekilde kesişecek olan kahramanlar. Yaşamak için özünü öldürmek zorunda kalmak ya da farklı tercihler yapıp istemeyeceğin ve kurtulmanın tek yolunun ölüm olduğunu bildiğin bir karanlık...

35
Liman Kütüphanesi / Ynt: Stephen King-Yazma Sanatı
« : 05 Aralık 2013, 14:03:31 »
Sevdiğim kitaplardan biri. Okurken sıkılmıyorsunuz. Ben okurken bana fikir açısından ilham kaynağı olan noktaları bile var. Gerçekten okunması gereken bir kitap.

36
Tartışma Platformu / Ynt: Yazmak İçin Uygun Ortam
« : 07 Haziran 2013, 19:58:42 »
Yalnız olmalıyım. Etrafımda ilgimi dağıtacak kimse olmamalı. Belki hafif bi müzik olabilir ama bence bu kanı doğru. Yazar her ortamda yazabilmeli :)

37
Tartışma Platformu / Ynt: Siz Yazın Biz Yayınlayalım....
« : 07 Haziran 2013, 19:56:40 »
Gerçekten ilaç gibi geldi :) teşekkürler

38
Tartışma Platformu / Ynt: Hangi Kitap Size Ne Hissettirdi?
« : 06 Haziran 2013, 11:59:28 »
P.C. Cast'in Tanrıça Serisinden Deniz Tanrıçası'nı okurken kendimi bir an sanki okyanustaymışım gibi hissetmiştim. Sanki oradaki karakterlerle birlikte bende suyun içindeydim :)
Aynı şekilde Frankeinstein'ı okurkende kendimi olayların çok olmasa da az biraz içinde gibi hissettim.
Harry Potter'ı söylemiyorum bile ki hayatımda önemi olan bir seridir :)

Sayfa: 1 2 [3]