Kayıt Ol

Oyuncunun Dilek Kuyusu

Çevrimdışı Fırtınakıran

  • *
  • 8351
  • Rom: 1
  • Unique Ravenclaw
    • Profili Görüntüle
Oyuncunun Dilek Kuyusu
« : 02 Mayıs 2013, 15:43:21 »

Çok sıkılıyorum şu ara. İşte bu konu da can sıkıntımın bir ürünü olarak oyuncu geyiği kapsamında parmaklarımdan sökün etti.


Yeni oyunlar konsollara ve PC'ye akın akın gelmeye, gelmeseler bile haberleriyle heyecan yaratmaya devam ederken beklentilerimiz de bir hayli yükselip duruyor. Ancak gelen haberlerden bazıları gideni aratırken, bazen de insanın aklında yeni yeni isteklerin pörtlemesine neden oluyor.

Bu başlığın amacı aslında tam olarak bir serzeniş, bizi duyamayacak yapımcılara haykırma yeri. Ancak bunu şöyle gerçekleştirecek: Hangi oyunda, ne olmasını istediğimize dair bir istek hattı gibi çalışacak.


Not1: Her türlü kapris serbesttir.
Not2: Kuyuya para atmak için bizden beklemeyin! Herkes kendi 1 lirasını kendisi getiriyor.


Müsaadenizle önden gidiyorum.

1. Witcher 3'te multiplayer seçeneği olmayacakmış.


Yapımcıların etrafta bir sürü beyaz saçlı Geralt'ın gezmesini[*]kendi tabirleri aynen böyleydi[/*] istememesine büyük saygı duydum. Fakat bu deli gönlüm o oyunu co-op oynamak istiyor T_T.
Ne olur o resimdeki yüzü görünmeyen kişi efsanevi Witcheress olsun ve ne olur şu oyunu co-op oynayalım. Triss'i ben alacağım, söz.


2. Rayman Legends'ta oyuncu sayısı 4 yerine 5 olacakmış

Yeni bir karakter ekleyip Origins'teki ekibi bozmamaları şahane olsa da ARTIK ONLINE MOD EKLENSİN! Yerel oyuncuyla oynamak nedir, hangi çağdayız? Tamam çok zevkli, oyun gülmekten öldürdüğü gibi hayal gücü ve görsellik bakımından ağzı bir karış açık bıraktıracak cinsten. Ama artık Legends'ta bari online eşli oyuncu seçeneği gelsin. Şimdi ben Türkiye'nin başka bir ucundaki arkadaşımı ille eve mi çağırmak zorundayım, nedir yani?!

Not: Yerel eşli oyuncu olsa da alacağım ben bu oyunu, biliyorum -_-'.


3. Remember Me dehşet olacakmış.

Ya olmazsa >.>? Bu oyuna dair çok büyük beklentilerim var. Ayrıca çıktığı gibi almak için para biriktirmem de gerekiyor. Ancak en büyük iki korkumdan biri oyunun fazla abartıldığı ve oyuncunun beklentisini karşılayamayacağı yönünde. Diğeriyse, karmaşık bir oynanış biçimiyle karşılaşma tehlikesi.

4. Project Eternity için Baldur’s Gate, Icewind Dale ve Planescape: Torment'in ruhani takipçisi diyorlar.

Şu oyun çıksın, yoksa çocuğumu keserim! Bir yandan bir RPG klişesi olacak diye kabuslar görüyorken, bir yandan da reklamın etkisinde kalıp beklentimi gün be gün artırıyorum. Eğer sayılan oyunların "ruhani" takipçisi olacaksa ben sağlam bir senaryo da beklerim şimdi. Son yıllarda şu çoklu RPGlerde sağlam senaryolu oyun göremedik gitti...

5. Darksiders serisi THQ'nun batışının ardından el değiştirmiş. Seri devam edecek.

3. oyunun yakın zamanda çıkmayacağını biliyoruz, fakat ben War ve Death'i şöyle co-op oynama isteğinden vazgeçemiyorum. İşin kötüsü, bu isteğe sadece ben sahip değilim. Gezdiğim yabancı forumlarda benim gibi gözleri pörtletip bu istekle dolanan oyuncular gördüm. Yapımcılar dikkate alır mı, bilemedim.

Öte yandan yeni oyunda kardeşlerden geri kalan Fury'i görmek istiyorum. Ama bir seçenek de Strife. Strife gelirse küserim, vallahi oynamam! Fury gelsin, iyidir iyi. O gelmezse de co-op olsun. Hatta bence ikisi birden olsun!!!


6. Yeni portallar açılmıyor.

Portal 2'den sonra seriye devam etme yönünde bir adım atılmadı, bence çok akıllıca oldu. Tadında bırakılmasından yana çooook mutluyum. Fakat Portal gibi şaheseri (denecek başka söz yok. Sadece bir oyun diyenler kör olsun) yaratan zihinlerden bambaşka fikirler bekliyorum.

Çevrimdışı mit

  • *
  • 5536
  • Rom: 96
  • Kronik Anakronik
    • Profili Görüntüle
    • Yorgun Savaşçı'nın Günlüğü
Ynt: Oyuncunun Dilek Kuyusu
« Yanıtla #1 : 02 Mayıs 2013, 16:01:02 »
Tam benlik bir başlık olmuş bu. Hele o joyistik yok mu? *-* Az mı kırdım zamanında Usagi Yoshimbo oynarken? Hazır dilek kuyusunu bulmuşken eli boş dönmek olur mu? Benim de ekleyeceklerim var! Nerede benim şu bozuk para çantam?

Rayman Legends'ta online co-op olsun!

Efendim? Bu dilek daha önce dilendi mi? Haydi ya... Ama olsun. Yeter ki co-op olsun! Bunca eğlence, bunca şamata, bunca kahkaha sadece yerel oyuncularla sınırlı kalmamalı!

Call Of Duty: Ghost

Yapmayın! Yeter artık Allah aşkına! İçi boş CoD'lardan gına geldi. Eskiden "Çıksın artık!" nidalarıyla yollarını gözlediğimiz, uğruna süngü takıp cephelere atladığımız CoD'un içine iyice etmeyin! Nerede o ilk oyundaki Rusya Savaşı? Nerede ikinci oyundaki Sahra Çölü çatışmaları? 3-4 saat hikaye modu mu olurmuş? Mahvettiniz güzelim oyunu ya...

Rayman Legends'ta online co-op olsun!

Ne? Daha önce söylemiş miydim? Olsun, yeter ki co-op olsun!

Wasteland 2

Fallout'un babası Brian Fargo, Black Isle çalışanlarının kurduğu Obsidian ve Planescape ile Fallout'un efsane bestecisi  Mark Morgan... Efsane ekip bu oyun için bir araya geldi. Beklentim büyük. Çok, çok büyük. Ama endişelerim de öyle. Sakın bu oyunu batırmayın. Sakın!

Rayman Legends'ta onl...

Tamam tamam, sustum :)
Jackal knows who you are,
Jackal knows where you are.
Try to hide if you dare.
Do your best, i don't care.

Çevrimdışı KoyuBeyaz

  • ********
  • 2753
  • Rom: 59
  • Rasyonalist dominant.
    • Profili Görüntüle
Ynt: Oyuncunun Dilek Kuyusu
« Yanıtla #2 : 02 Mayıs 2013, 16:01:13 »
Final Fantasy Versus 13 artık çıksın bir zahmet!

30'dan fazla oyunu olan bir serinin merakla beklediğim yegane oyunu neden iptal edilmiş gibi böylesine saklı gizli tutulur ki? -_- Duyuruluşunun üzerinden yıl geçti, aynı anda açıklanan öteki oyunlar çıkıp üzerine devam oyunu bile çıkartıldı ama bundan hala ses seda yok! Hayır çıksa da oynayamayacağım zaten, alçak herifler PS3 diyor başka bir şey demiyor ama bari videolarını bölümlerini falan görseydik, youtube abimiz aracılığıyla hasret giderseydik falan... Ne de güzel atmosferi var, merak ettiriyor pislik işin kötüsü. Şuna bir bakın yav, merak etmez mi insan bunu?

http://www.youtube.com/watch?v=YiIx9VJWSl8

Film gibi oyun yapıyorlar gören yok. T_T

Uzay elbisemle kavgaya hazırım.

Çevrimdışı mit

  • *
  • 5536
  • Rom: 96
  • Kronik Anakronik
    • Profili Görüntüle
    • Yorgun Savaşçı'nın Günlüğü
Ynt: Oyuncunun Dilek Kuyusu
« Yanıtla #3 : 28 Kasım 2013, 16:49:29 »
Half-Life 3 çıksın artık! Ölmeden önce Episode 2'nin ardından doğan sorulara cevap bulabilmek istiyorum!
Jackal knows who you are,
Jackal knows where you are.
Try to hide if you dare.
Do your best, i don't care.