(http://www.kayiprihtim.org/portal/gorsel/taht-oyunlari-cr-cilt1.jpg)
George R.R. Martin (http://www.kayiprihtim.org/portal/yazar/george-r-r-martin//)'in tüm dünyada ses getiren Buz ve Ateşin Şarkısı (http://www.kayiprihtim.org/portal/seri/buz-ve-atesin-sarkisi-serisi//) adlı fantastik serisi, şimdi de çizgi romanlarıyla karşımızda!
Yedi Krallık’ın taht mücadelelerinin anlatıldığı Westeros adlı kurgusal bir evrende geçen, sadece fantastik severlerin değil, her türden okurun dikkatini çeken, 2011 yılında HBO kanalının Game of Thrones adıyla dizileştirmesiyle birlikte de dilden dile dolaşan seri, Epsilon Yayınevi (http://www.kayiprihtim.org/portal/yayinevi/epsilon-yayinevi//) tarafından dilimize çevriliyor bildiğiniz üzere.
Öte yandan Akılçelen Kitaplar da sürpriz bir hamle yaparak serinin hayranlarını sevindirecek bir işe imza atıyor. Buz ve Ateşin Şarkısı’nın çizgi romanları da sırayla dilimize kazandırılıyor!
Tommy Patterson’ın illüstrasyonlarıyla hayat verdiği çizgi romanlar Daniel Abraham imzası taşıyor.
ENTRİKA
BAŞTAN ÇIKARMA
İHANET
YEDİ AİLE BİR TAHT
OLAĞANÜSTÜ ÇİZGİLERLE “A GAME OF THRONES: TAHT OYUNLARI” BAŞLIYOR…
A Game of Thrones: Taht Oyunları, G. R. R. Martin ve fantastik romanların bir başka ustası Daniel Abraham tarafından romanın aslına sadık kalınarak uyarlandı ve Tommy Patterson’un olağanüstü çizgileriyle görsel bir şölene dönüştürüldü.
Her karesi bir poster niteliğinde olan çizgilerle A Game of Thrones: Taht Oyunları’nı keyifle okuyacak ve kitaplığınızda yıllarca saklayacaksınız.
A Game of Thrones: Taht Oyunları hayranları ve çizgi roman hayranları için tam bir hazine.
Çizgi roman serisinin Türkiye’deki editörlüğünü A. Gazi Vural üstleniyor. İlk cildin künye bilgilerine ulaşmak için buraya (http://www.kayiprihtim.org/portal/kitap/a-game-of-thrones-taht-oyunlari-cilt-1//) tıklayabilirsiniz. İkinci cildin de yakın zamanda raflardaki yerini alacağı yayınevi tarafından açıklandı.
Ayrıca Akılçelen Kitaplar da bu güzel sürpriz için teşekkürü hak etti. Hepinize iyi okumalar!
(http://www.kayiprihtim.org/portal/gorsel/got-cr-2.jpg)
George R.R. Martin (http://www.kayiprihtim.org/portal/yazar/george-r-r-martin//)'in tüm dünyada ses getiren Buz ve Ateşin Şarkısı (http://www.kayiprihtim.org/portal/seri/buz-ve-atesin-sarkisi-serisi//) adlı fantastik serisi, kitapların ardından çizgi romanlarıyla da fırtınalar estirmeye devam ediyor.
Yedi Krallık’ın taht mücadelelerinin anlatıldığı Westeros adlı kurgusal bir evrende geçen, sadece fantastik severlerin değil, her türden okurun dikkatini çeken, 2011 yılında HBO kanalının Game of Thrones adıyla dizileştirmesiyle birlikte de dilden dile dolaşan seri, Epsilon Yayınevi (http://www.kayiprihtim.org/portal/yayinevi/epsilon-yayinevi//) tarafından dilimize çevriliyor. Ve çok kısa bir süre önce de serinin 5.kitabı Ejderhaların Dansı (http://www.kayiprihtim.org/portal/kitap/ejderhalarin-dansi-kisim-i//) Türk okurlarla buluşmuştu hatırlayacağınız üzere.
Öte yandan Akılçelen Kitaplar da serinin hayranlarını sevindiren bir işe imza atarak çizgi romanları Türkçeleştiriyor. "A Game of Thrones: Taht Oyunları, Cilt 2 (http://www.kayiprihtim.org/portal/kitap/a-game-of-thrones-taht-oyunlari-2-cilt//)" raflardaki yerini aldı.
Gölge kadar sessiz. Durgun su kadar sakin. Geyik kadar hızlı. Yılan kadar seri.
Bir taht, yedi aile.
İlk cildi büyük bir ilgi ve beğeniyle karşılanan A Game of Thrones: Taht Oyunları’nın II. cildi hayranlarıyla buluşuyor.
A Game of Thrones: Taht Oyunları, G. R. R. Martin ve fantastik romanların bir başka ustası Daniel Abraham tarafından romanın aslına sadık kalınarak uyarlandı ve Tommy Patterson’un olağanüstü çizgileriyle görsel bir şölene dönüştürüldü.
Her karesi bir poster niteliğinde olan çizgilerle A Game of Thrones: Taht Oyunları’nın II. cildini de keyifle okuyacak ve kitaplığınızda yıllarca saklayacaksınız. Bu cildin sürprizi, kitabın bir bölümünün metin hâlinden itibaren resimli sayfalara dönüştürüldüğü son aşamaya kadar geçen sürecinin ayrıntılı olarak anlatılması.
A Game of Thrones: Taht Oyunları hayranları ve çizgi roman hayranları için tam bir hazine.
Tommy Patterson’ın illüstrasyonlarıyla hayat verdiği çizgi romanlar Daniel Abraham imzası taşıyor.
Çizgi roman serisinin çevirisini Deniz Candaş, editörlüğünü ise A. Gazi Vural üstleniyor. İlk cildin künye bilgilerine ulaşmak için buraya (http://www.kayiprihtim.org/portal/kitap/a-game-of-thrones-taht-oyunlari-cilt-1//), ikinci cildin künye bilgilerine ulaşmak içinse buraya (http://www.kayiprihtim.org/portal/kitap/a-game-of-thrones-taht-oyunlari-2-cilt//) tıklayabilirsiniz.
İyi okumalar!
(http://www.kayiprihtim.org/portal/gorsel/2014/05/got-cr-cilt-3-top.jpg)
Taht Oyun'unu oynarken orta nokta yoktur: Kazanır ya da ölürsün.
Bu sloganla gönüllerimizde “taht” kurmuş, George Martin (http://www.kayiprihtim.org/portal/yazar/george-r-r-martin/)'in efsane serisi çizgilerle anlatılmaya devam ediyor. Akılçelen Kitaplar ilk ikisini yayınladığı çizgi seride şimdi 3. cilde yer vererek hayranlarının yüzünü güldürmeye hazırlanıyor.
Bu cildin sürpriziyse en sonunda yer alan, karakterlerin resimlendirilmesi sürecini detaylı biçimde anlatan bölüm.
Peki bunun dışında bizi neler bekliyor?
Kral ölürse taht oyunları bir zorunluluk olur. Kral Öldü, Yaşasın Kral demek için henüz çok erken… Macera devam ediyor. Her karesi bir poster niteliğinde olan çizgilerle A Game of Thrones: Taht Oyunları’nın III. cildini de keyifle okuyacak ve kitaplığınızda yıllarca saklayacaksınız.
Bir kral tahtında asla rahat oturmamalı…
Hele ki düşmanlarından geriye kalan kılıçlardan dövülerek yapılmış bir tahtsa.
Künye bilgilerine buradan (http://www.kayiprihtim.org/portal/kitap/a-game-of-thrones-taht-oyunlari-cilt-3/) ulaşabilirsiniz.
Haber: Hazal "Fırtınakıran" Çamur (http://www.kayiprihtim.org/portal/kose-yazari/hazal-camur-firtinakiran/)