Kayıp Rıhtım Arşiv Forum

Kurgu Güncesi => Çizgi => Konuyu başlatan: Madam Vio - 17 Ağustos 2012, 03:47:29

Başlık: The Secret Symbol
Gönderen: Madam Vio - 17 Ağustos 2012, 03:47:29
Evet, bunlar benim lise hazırlıkta yapmış olduğum çizimler. Bu sene çizim işlerine yeniden başlamayı düşündüğümden -eğer olur da bu yeteneğimi geliştirirsem aradaki farkı görebileyim diye- ara ara bu konu altına çizimlerimi paylaşabilirim. Kendileri çarpık, yamuk, antisimetrik kısacası ucubik olduklarından göz zevkine kıyamayacak olanlar şimdiden burayı terk etsin. Sonra bana yok efendim bunun şaftı kaymış yok efendim şunun bir gözü büyük diğeri küçük diyeceğim o bile değil çünkü diğer gözü çizmemişsin falan feşmekan diye gelmeyiniz.

Spoiler: Göster
(http://i.imgur.com/2sAVYl.jpg)


Spoiler: Göster
(http://i.imgur.com/w2iS9l.jpg)


Spoiler: Göster
(http://i.imgur.com/l1c8Fl.jpg)

Evet bu resimdeki elf 30 metreden aşağı düşmüş ve surat yassılaşırken dudak-burun arasında küçük bir etkileşim gerçekleşmiş.


Spoiler: Göster
(http://i.imgur.com/9kVe4l.jpg)


Spoiler: Göster
(http://i.imgur.com/63pKVl.jpg)

Bunun da kafasını çizmeye korktum çaktırmayın.


Spoiler: Göster
(http://i.imgur.com/qPMkOl.jpg)


Spoiler: Göster
(http://i.imgur.com/TUsIhl.jpg)

İyi ki o ayakları oraya çizmemişim.


Spoiler: Göster
(http://i.imgur.com/jXj2al.jpg)

Hımmmm. Bu çizimi yamulmuyorsam lise 3. sınıfken, kalemim köreldikten sonra korkarak çizmiştim. Basit ama düzgün olmasına dikkat ederek çizmeye baya özen gösterdiğimi hatırlıyorum. Hatta resmi hevesle anneme gösterdiğimde suratının aldığı gerçekten körelmişsinvari ifade yüzünden komplekse girmiştim. Sağdaki "Nayır nolamaz!" duruşundaki kolsuz hatunu elden geçirip her şeye rağmen Purgatorio için kullanmayı düşünüyorum.
Başlık: Ynt: The Secret Symbol
Gönderen: Raisor - 17 Ağustos 2012, 15:54:27
Oha! Oha! Ben hatırlıyorum bu çizimleri. Teneffüs aralarında teneffüse çıkıp ders saatlerinde çizim yaptığımız bir dönemdi. Öğretmenlerin ruhu duymuyordu ya da ruhları duymuyormuş gibi davranıyorlardı. Bu resimleri görünce anılarımın depreştiğini söylemem gerekir.

Tabi zaten resimlere yorum yok. Acemi oldukları belli evet, ama güzeller.
Başlık: Ynt: The Secret Symbol
Gönderen: Thomasward - 24 Eylül 2012, 22:42:56
Gayet güzel çizimler bana kalırsa.Gerçekten etkileyici olmuş fakat bir resimde arkadaki duvarın geriye kıvrılması gözüme takıldı bir değişik olmuş.Onun dışında benim çizim yeteneğime göre bir harika.Çizimleriniin devamını bekliyorum başka cisimler üzerinde odaklanırsanız resimlerinizde ne kadar  güzel eserlerin ortaya çıkacağını merak ediyorum.Elinie sağlık.
Başlık: Ynt: The Secret Symbol
Gönderen: KingKiller - 06 Ekim 2012, 12:01:50
Ellerine sağlık. Çok güzel olmuş.