Kayıp Rıhtım Arşiv Forum

Liman Kenti => Televizyon => Konuyu başlatan: Denaro Forbin - 13 Ağustos 2014, 19:23:36

Başlık: Yaşlı Adamın Savaşı TV Dizisi Oluyor
Gönderen: Denaro Forbin - 13 Ağustos 2014, 19:23:36
(http://www.kayiprihtim.org/portal/gorsel/2014/08/hayalet-tugay-top.jpg)

Televizyon cephesinden bizim adımıza güzel haberler gelmeye devam ediyor. Enginlik Serisi’nden sonra, John Scalzi’nin çok sevilen ve ülkemizde de büyük ilgi gören serisi Yaşlı Adamın Savaşı (http://www.kayiprihtim.org/portal/seri/yasli-adamin-savasi/) da dizi olma yolunda ilerliyor.

HAYALET TUGAY” adıyla yayınlanacak dizi NBC Universal’in kablolu yayın kanalı Syfy için Oscar adaylığı bulunan yönetmen Wolfgang Petersen tarafından hazırlanıyor.

Esprili kişiliğiyle tanıdığımız John Scalzi ise bu güzel haberi kişisel blog sitesi whatever.com’da “kendisiyle” yaptığı bir röportaj ile kutladı. Bizler de boş durmadık, 75’imize gelmeden bu dünya için bir şeyler yapalım dedik ve bu kısa ama eğlenceli monologu sizler için çevirdik. Çevirisine hemen aşağıdan, orijinaline de buradan (http://a/) ulaşabilirsiniz.

Oyuncu kadrosu, dizinin kaç bölüm olacağı, ne zaman gösterime gireceği henüz belli değil. Gelişmeler oldukça biz de sizi bu konularda bilgilendirmeye devam edeceğiz. Şimdilik tek yapmamız gereken parmaklarımızı çaprazlamak ve BeyinDostu’muzlaTM Cnbc-e yetkililerini “sakince” mesaj bombardımanına tutmak: “Lütfen, LÜTFEN, LÜTFEN bu diziyi YAYINLAYIN!”

John Scalzi (http://www.kayiprihtim.org/portal/yazar/john-scalzi/)'nin kendisiyle yaptığı röportajı okumak için BURAYA (http://www.kayiprihtim.org/portal/2014/08/08/yasli-adamin-savasi-dizi-oluyor/) tıklayabilirsiniz.

Haber: M. İhsan "mit" Tatari (http://a/)
Başlık: Ynt: Yaşlı Adamın Savaşı TV Dizisi Oluyor
Gönderen: KingKiller - 05 Ocak 2016, 00:38:15
Dizi çıktı mı veya hazırlanıyor mu? Bir bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?
Başlık: Ynt: Yaşlı Adamın Savaşı TV Dizisi Oluyor
Gönderen: mit - 05 Ocak 2016, 14:02:09
Henüz çıkmadı. Syfy şu sıralar Expanse'ı yayınlıyor (Enginlik Serisi), çakışmalarını isteyeceklerini sanmıyorum.