Kayıp Rıhtım Arşiv Forum

Kurgu Edebiyatı => Korku & Gerilim Eserleri => Konuyu başlatan: Denaro Forbin - 08 Ekim 2014, 17:33:02

Başlık: Serdar Yıldız’dan Karanlık Gökkuşağı
Gönderen: Denaro Forbin - 08 Ekim 2014, 17:33:02
(http://www.kayiprihtim.org/portal/gorsel/2014/09/karanlik-gokkusagi-top.jpg)

İlk kitabı İllet (http://www.kayiprihtim.org/portal/kitap/illet/) ile okurların beğenisini kazanan Serdar Yıldız (http://www.kayiprihtim.org/portal/yazar/serdar-yildiz/) yeni öykü derlemesiyle karşımızda: "Karanlık Gökkuşağı (http://www.kayiprihtim.org/portal/kitap/karanlik-gokkusagi/)"


Diri diri toprağa gömülmek yaşanabilecek en korkunç deneyimdir.

-Alışkanlıklardan vazgeçmek zordur, bu şey intihar etme teşebbüsü bile olsa.

-Bir kadına yıllarca çirkin demek, onun cinnet geçirmesine ve daha kötüsü yıllar sürecek intikamına zemin hazırlayabilir.

-Aldatılmak, karanlık hatıraların kapısını sonuna kadar açar ve eğer paranoyayla birlikte gelmişse sonuç dehşet ötesi olur.

-Yolculuklar bazı sırları keşfetmenizi sağlasalar da kötü sürprizlere her zaman açıktır.

Alıntı
“Karanlık, insanlığın şafağından beri düşmanımız. İlkel insanın karanlığı, modern çağda gücünü kaybetmedi. “İllet” romanıyla edebiyat dünyasına sağlam bir adım atan Serdar Yıldız, bu kez size karanlığın gökkuşağını sunuyor ve gerilimden korkuya, oradan distopyaya tekinsiz bir diyarda rehber oluyor. Korkularınızla yüzleşmeye hazır mısınız?” -Orkun Uçar (http://www.kayiprihtim.org/portal/yazar/orkun-ucar/)

Gece yarısı gizleriyle dolu bu on iki öyküyü okurken gerçeğin kurgudan tuhaf olduğunu görecek, kurgunun ise gücünü hissedeceksiniz.

Editörlüğünü Baran Güzel’in üstlendiği kitabın kapak tasarımı Sinem Keyik’e ait. Künye sayfası için buraya (http://www.kayiprihtim.org/portal/kitap/karanlik-gokkusagi/) tıklayabilirsiniz.

Bununla birlikte yazarın ilk kitabı İllet de 2. baskısını yaptı. Yeni basımla birlikte tekrar gözden geçirilen kitabın tanıtım ve künye bilgileri için buraya (http://www.kayiprihtim.org/portal/kitap/illet/) tıklamanız yeterli olacaktır.

Serdar’ı yeni kitabı için tebrik ediyor, ilk kitabı gibi yeni baskılarını kısa sürede yapmasını umuyoruz!

Haber: Hakan "magicalbronze" Tunç (http://www.kayiprihtim.org/portal/kose-yazari/hakan-tunc-magicalbronze/)