Kayıp Rıhtım Arşiv Forum

Rıhtım Alabanda => Önceki Yıllar => 1. Yıl => Konuyu başlatan: Nefertari - 31 Aralık 2008, 19:02:01

Başlık: Kayıp Rıhtım'ımız 1 Yaşında!
Gönderen: Nefertari - 31 Aralık 2008, 19:02:01
(http://i363.photobucket.com/albums/oo79/kayiprihtim/enlik.jpg)


Koskoca bir yıl ne de çabuk geçti değil mi? Ne kederlerimiz ne mutluluklarımız oldu. Ama işte ne olursa olsun kocaman bir yıl bize çok çabuk geçti. Belki de hiçbirşey yapamadık bu koskocaman yılda…

 Şimdi sitemizin tarihinden az çok bahsedelim. Okumayı bırakmayın; klasik bir tarih anlatımı olmayacak.

   Bundan 1 sene evvel sitemizin gelmiş geçmiş kurucuları ne yapsakta eğlensek diye düşündüler. Ne yapsakta başımız ağrısıa? Düşündüler, düşündüler. Kendi aralarında tek ortak yönlerinin büyüler, hurafeler :P vb.  yani kısacası fantastik ögeleri içeren herşey onların ortak yönü oldu. Fantastik için ellerinde herşeyleri vardı. Bir tek şey hariç; site.. Sonunda karar verdiler site açmaya.

  Sitenin ilk ismi ‘’Hayal Cini’’ oldu. Birkaç sitenin toplamıydı aslında ‘’Hayal Cini’’.. Koskocaman bir aileydik ilk başlarda. Hayal Cin’imiz maalesef ilk başta fantastik bir site olamadı. Aşk, dedikodu, laklak  vs bilindik bir gençlik sitesi.. Bunu dile getirmek zordu. Dile getirdiğimiz de ise aramızdan o koskoca aileden fireler verdik.

 Olaylar böyle devam ederken fantastik damarımız kabarıyor, kabarıyordu konuşacak kimse yok modlarımız da dahil olmak üzere. Bir toplantı yapalım dedik. Herkesin düşüncelerini o toplantıda ben dile getirdim. Yani hadi hepsi benim düşüncem olsun, herkes onayladı :P Ve biz yine bu toplantıda fireler verdik. Magicalbronze (tek adam), Amras Ringeril, Mls hp, Lucilla, Sophie, Herr Mannelig sadece sitede kaldı. Şöyle bir bakınca güzel bir kadroya benziyor.

 Kurucularımızdan sadece Magicalbronze kalmıştı. Tek adam olmuştu işte. Tek adam, tek adam olduğunu bilmeden tek adam olmuştu. Sitemize bir çok taşlama geldi diğer kurucularla tartışmalar yapıldı ve Hayal Cini o gün bitti.

 Şimdi gördüğünüz üzere bunlar sadece 6 ay içinde olan  olaylar. Koskoca yılımız yarısı ne kadar gergin geçmiş.Şimdi yazıyı okurken bunlar için mi bu kadar okudum diyorsunuz ama biraz daha devam edelim. Yazı uzun, çünkü 1 senemizi anlatıyoruz..

 Yeni adımızla ‘’Kayıp Rıhtım’’ ile başladık fantastik sevgimizi sizlere ulaştırmaya. Gece, gündüz durmadan düşünüyorduk ne yapsakta mutlu olsak?Öncelikle bir tema lazımdı bize. Hemen Magicalbronze tema yaptı.

 Ama olmadı. Gün boyu mesaj çekilmiyor diye güldüler arkamızda. Hayır arkadaşlarım oldu. Kayıp rıhtım fantastik sitesi oldu. Kayıp rıhtımda dedikodu, laklak fantastikte yapıldı. Kayıp rıhtımda amacımıza ulaştık.

 Hurin meselesine gelince siteye başkalarından çok emeği geçerken bir takım çirkin benzetmeler çok ayıp kaçtı. Sonuçta siteye herkesten daha çok yardımı dokundu. (Bunu tartışmayalım, ben gözümle gördüm)

 Sonra koskoca bir aileyken daha büyüdük. . Şimdi Kayıp rıhtım istediğimiz gibi gibi gitmekte. Ama kimlerin sayesinde? SİZ üyelerimizin sayesinde. Sizlere bizleri yalnız bırakmadığınız için minnetarız.


 Buraya kadar okuduğunuz için çok ama çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar bir yanlışımız olduysa size karşı affınıza sığınıyoruz. Ve bu yeni yılımızda bir çok süprizlerle sizleri şaşırtacağız.

 Unutmadan sitede şimdi olmasalarda (Hezarfen, Micheal Evans, VampireLLa, Legolas, Jejune, Spectre, Sifaus, Mithrandir, Barty Jr. ve şimdi hatırlayamadığımız niceleri..) emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.
Başlık: Ynt: Kayıp Rıhtım'ımız 1 Yaşında!
Gönderen: magicalbronze - 31 Aralık 2008, 19:39:23
Evet tam bir yıl oldu. Hey gidi günler. Neyse Nefertari'nin de dediği gibi, siteyi site yapan sizlersiniz. Bu güne kadar giden veya kalan emeği geçmiş herkese teşekkürler.

Nice yıllara... :D
Başlık: Ynt: Kayıp Rıhtım'ımız 1 Yaşında!
Gönderen: veritaserum - 31 Aralık 2008, 20:06:42
Aaah aah :P Hey gidi günler :P Bir sene önce, şu forumda yalnızca üç kişiyi tanıyordum. :P İmzaya resim koymaktan bile haberim yoktu :P Font nedir bilmezdim :P

Başta Hakan ve Atahan Abücüklerim olmak üzere, hepinize çok şey borçluyum sanırım :P Özellikle Atahan'a, burada olmasa bile.. =)
Başlık: Ynt: Kayıp Rıhtım'ımız 1 Yaşında!
Gönderen: Khazidhea - 31 Aralık 2008, 20:50:29
Ohoo bu nasıl iş ya beni saymamışsınız :P Şaka şaka
Umarım daha devamlı olur bu site ve kapanana kadar ( böyle bir şey olmayacak eminim )bu siteden ayrılmayacak bir üyeyim bundan haberiniz olsun istedim :D

Bütün kuruculara ve üyelere NicE YıllarA
Başlık: Ynt: Kayıp Rıhtım'ımız 1 Yaşında!
Gönderen: Edoras - 01 Ocak 2009, 00:02:29
hişş şaka maka yılın ilk mesajını attım haa öleey ölleey bu yıl pek bi hayırsız geçecek gibi :P

neyse 2009 hepimize şans getirsin dileğiylen
Başlık: Ynt: Kayıp Rıhtım'ımız 1 Yaşında!
Gönderen: Mls hp - 01 Ocak 2009, 00:11:04
vay be 1 yıl ha  :=) ne çabuk geçti yıllar yahu. :P neyse daha nice birlikte yıllara kayıp rıhtım ailesi olarak.. :oyy
Başlık: Ynt: Kayıp Rıhtım'ımız 1 Yaşında!
Gönderen: Nihbrin - 01 Ocak 2009, 00:27:50
Bu yıl milyonlarca insan için çok zor bir yıl olarak başladı zira önceki seneden hep olduğu gibi pis miraslarını da aldı (bu kez daha bir büyük) , ama elbet insanlar yaşar ve güldüğümüz zamanlar ağladıklarımızdan fazla olacaktır, her site bir gün kapanacak çünki internetin bile bir ömrü var (en azından ben öyle düşünüyorum). Kayıbrıhtımın kapanıp kapanmaması değil o süreçde yazılanlar, okunanlar, paylaşılanlar ve gülünenler ile birlikde üzülüp dertleşilenler değerli. Dragonlance underground 2006'da kapandığında rezil derecede kalitesiz bir site leşi kalmıştı geride ama okuyup değerlendirenler görürlerdi ki orada "yaşanmışlık ve tatlı yüzlerce anı" vardı  :klp yeni yılınız kutlu olsun (mümkünse az hasarlı atlatın emi  ;))


düzeltme; amma melankolik olmuş, anlayın işte bu mutlu bir yazı  :melk
Başlık: Ynt: Kayıp Rıhtım'ımız 1 Yaşında!
Gönderen: Amras Ringeril - 01 Ocak 2009, 01:31:39
Bir yıl olmuş, kayıp rıhtımın içinde olmuş. Burda bile insanların bir yılda ne kadar geliştikleri görülebilir (Bilen bilir beni :P). Nihbrin'e de katılıyorum, önemli olan ismini ölümsüzleştirmek.
Başlık: Ynt: Kayıp Rıhtım'ımız 1 Yaşında!
Gönderen: DarLy OpuS - 01 Ocak 2009, 13:44:25
Ne de çabuk geçmiş 1 yıl. Valla çok iş başarmışsınız bu kadar zamanda... Daha nice nice yıllara KayıpRıhtım. Fantastik Edebiyat seninle gurur duyuyor. :P
Başlık: Ynt: Kayıp Rıhtım'ımız 1 Yaşında!
Gönderen: Lunacy - 01 Ocak 2009, 16:15:56
çok güzeL bi site gercekten, siteyi bu günLere getiren herkesin eLine sağLık, hepinize teşekkürLer.. ben üye  oLduğumda site çoktan oturmuş, hazıra kondum yani :D
neyse artık bi dahaki seneye ben de "aa bi sene nası da cabuk gecti" diyebiLirim umarm :D
Başlık: Ynt: Kayıp Rıhtım'ımız 1 Yaşında!
Gönderen: Hurin - 01 Ocak 2009, 21:29:14
Nefertariye yazısı için teşekkür ederim. Bu isteyi var eden tek biri yok. Her üyenin emeği vardır. Bize bu ortamın sağlanması için siteyi kuran yöneticilerimize ve yorumlarıyla böyle güzel bir ortam var eden üyelerimizin yeni yılını kutluyorum. KR sondan çok uzakta ve bu güzel birliktelik son bulana kadar hepimiz elimizden geleni yapalım. On with the show...
Başlık: Ynt: Kayıp Rıhtım'ımız 1 Yaşında!
Gönderen: - 01 Ocak 2009, 23:41:30
Vay be koca 1 yıl .. daha site açılmadan 3 gün önce üye olmuştum xD güzeldi o günler ya :P
Hepinize iyi yıllar =) Bütün istekleriniz gerçek olsun ;D
Başlık: Ynt: Kayıp Rıhtım'ımız 1 Yaşında!
Gönderen: PhoenixMan - 02 Ocak 2009, 12:30:35
İyisiyle kötüsüyle, çirkiniyle güzeliyle bir çok olay yaşandı, ama evet sanırım o ruh asla bozulmayacak gibi, yine de üzülmemek elde değil... (En azından benim için öyle...) Ne kadar can sıkıcı şeyler olsa da güzel şeyler de oldu, nice yıllara efendim... (ve küslerin barışması dileğiyle... :))
Başlık: Ynt: Kayıp Rıhtım'ımız 1 Yaşında!
Gönderen: voyvoda - 03 Ocak 2009, 00:40:16
Siteye biraz geç geldim ama burdaki genç potansiyeli(ben çok yaşlıymışım gibi oldu bu laf da :P) çok sıcak geldi ve burdayım ve umarım diğer yıldönümüne kadar da burda olurum..İyi Yıllar herkese ve KR'ye!
Başlık: Ynt: Kayıp Rıhtım'ımız 1 Yaşında!
Gönderen: Elizabeth~ - 03 Ocak 2009, 16:51:33
Hepimize kutlu ve mutlu olsun :hug

Döktürmüşsün papatyam yazıda ;)
Başlık: Ynt: Kayıp Rıhtım'ımız 1 Yaşında!
Gönderen: brave_prens_1988 - 04 Ocak 2009, 17:18:38
Kayıp rıhtım da fazla takılamamış olsak da gerek patiayak ta gerekse hayalcini  nde çok vakit geçirmiştim. Forumun ne demek olduğunu bu sitelerden öğrendim.  Kayıp Rıhtım ın doğum gününü kutlarım. Hala eski yüzleri görmek güzel.  Tabi yeniler beni tanımaz. Bunda suç bende, kusura bakmayın
Başlık: Ynt: Kayıp Rıhtım'ımız 1 Yaşında!
Gönderen: hanne - 16 Ekim 2009, 21:27:59
Ben de burada yeni olmama rağmen siteden çıkasım gelmiyor umarım ben de kayıp rıhtım da bir çok yılı kutlarım..
Başlık: Ynt: Kayıp Rıhtım'ımız 1 Yaşında!
Gönderen: Baal Adramelech - 21 Haziran 2011, 01:41:27
Kayıp rıhtımın birinci yaşı kutlu olsun! :D