Kayıp Rıhtım Arşiv Forum

Kayıp Rıhtım => Duyurular => Konuyu başlatan: magicalbronze - 23 Ekim 2010, 14:02:28

Başlık: Pakistan’a çizgi roman alarak yardım edelim!
Gönderen: magicalbronze - 23 Ekim 2010, 14:02:28
(http://i363.photobucket.com/albums/oo79/kayiprihtim/drivethrucomics.jpg)

(http://i363.photobucket.com/albums/oo79/kayiprihtim/drivethrucomics-pakistan.jpg)
Pakistan’da sel felaketi nedeniyle yaşanan acıyı bir nebze de olsa dindirmek ister misiniz?

Drivethrucomics’in, 'Sınır Tanımayan Doktorlar'la (Doctors Without Borders) birlikte başlattığı yardım kampanyası ile normal değerleri toplamda 175$ (Yaklaşık 250,00 TL) olan çizgi romanları sadece 10$ yani 15,00 TL’ye alabilirsiniz!

İçerisinde başarılı çizgi romanların bulunduğu bu paketi aldığınız takdirde hem Pakistan’a yardım etmiş oluyor, hemde çok ucuz bir fiyata çizgi romanların sahibi olmuş oluyorsunuz.

PDF olarak satılan çizgi romanların içerisinde World of Darkness Artbook ile Exaltad çizgiromanı bulunmakta. Ayrıca sadece çizgi roman değil FRP kitapları’da bu kampanya ile satışa sunulmuş vaziyette.

Toplam değeri 1000 TL’ye varan PDF kitapları sadece 40 TL gibi bir rakam ödeyerek satın alabiliyorsunuz. Bunların arasında kült olmuş Don’t Rest Your Head gibi indie oyunlarla DnD için modüllerden harita programlarına kadar her şey var.

Kampanyaya katkı sunmak ve çizgi roman ya da FRP kitaplarını almak için buraya (http://comics.drivethrustuff.com/product_info.php?products_id=84742&affiliate_id=3337) tıklayabilirsiniz!

Böyle güzel ve yararlı bir haberi, bizlerle paylaştığı için TurkceBKF (http://turkcebkf.wordpress.com/) blogunun sahibi Gökçe Mehmet AY‘a da sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz…
Başlık: Ynt: Pakistan’a çizgi roman alarak yardım edelim!
Gönderen: Malkavian - 23 Ekim 2010, 17:44:20
Yorum yapıp yapmamak arasında çok kaldım. Niyetlerini gerçekten merak ettim. Gerçekten ellerinde para olmayıp yardım amaçlı mı yapıyorlar? Yoksa Pakistan üzerinden kendi satılmayan kitaplarını e book halinde asparagas ile satmaya mı çalışıyorlar?

Ayrıca belirtmek isterim ilginç bir yardım tekniği. Her neyse amaçlarını asla öğrenemeyeceğim sanırım...