Kayıp Rıhtım Arşiv Forum

Kurgu Edebiyatı => Fantastik Edebiyat => Gediksavaşları Efsanesi => Konuyu başlatan: magicalbronze - 25 Ocak 2011, 09:24:18

Başlık: Tilkiler Kralı
Gönderen: magicalbronze - 25 Ocak 2011, 09:24:18
(http://i363.photobucket.com/albums/oo79/kayiprihtim/riftwar/tilkiler-krali-top.jpg)

Gediksavaşları Efsanesi yeni serisi ve heyecan verici kurgusu ile devam ediyor!

Fantazyanın büyük ustalarından Raymond E. Feist'in yazmış olduğu Gölgeler Meclisi Serisi ikinci kitabı Tilkiler Kralı geçtiğimiz günlerde çıktı!

Alıntı
    Orosini kavminin sonuncu üyesi Pençe, Gölgeler Meclisi’nin yardımıyla, inançlı bir oğlandan asil bir beyefendiye dönüşmüştür. O artık önde gelen kılıç ustası Talwin Hawkins’tir ve tek amacı ailesini katledenlerden öcünü almaktır. Pençe bu katliamda yer alanlardan ikisini kendi elleriyle öldürmüştür, ancak durmayacaktır; katliamın sebebini gün ışığına çıkarmaya ve tüm bunları planlayan esas adamı cezalandırmaya kararlıdır…

İthaki Yayınları‘ndan çıkacak kitabın çevirisini Aslı Sena Özarpacı, editörlüğünü Bora Öngürer, sayfa tasarımı ve baskıya hazırlık işini de Yeşim Ercan Aydın üstleniyor. Feist’in diline hayran olanlar için kaçırılmaması gereken bu macera, çok yakında elinizde!

Detaylı künye bilgisi ve tanıtım yazısı için buraya (http://www.kayiprihtim.org/portal/golgeler-meclisi-serisi/#2) tıklayabilirsiniz!